Atlar Şehri Birbirine Kattı

Kahramanmaraş’ta güneşlendirilmek için meraya bırakılan atlar, aniden şehre doğru koşarak trafiği ayağa kaldırdı.

Atlar Şehri Birbirine Kattı

Atlar Şehri Birbirine Kattı

Kahramanmaraş’ta güneşlendirilmek için meraya bırakılan atlar, aniden şehre doğru koşarak trafiği ayağa kaldırdı.

15 Nisan 2019 Pazartesi 15:30

Kahramanmaraş  Atlı Binicilik Spor Kulübünün atları, şehri alt üst etti.

Onikişubat İlçesi Üngüt Mahallesi yerleşkesinde yer alan Atlı Binicilik Spor Kulbüne ait 5 adet rahvan atı, güneşlendirilmek için meraya bırakıldığı esnada, aniden kuzey doğu yönünde koşarak şehre doğru harekete geçtiler. Orman Bölge Müdürlüğü kavşağında atların koştuğunu gören vatandaşlar, durumu polise ihbar ettiler. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri atları takibe aldı. Yaklaşık yarım saat süren koşturma ve takibin ardından atlar; Sümbüllü Vadisi Vadi Konutları etrafında sıkıştırılarak sahibine haber verildi. Atların araçlara ve vatandaşlara zarar vermemesi için biran olsun onların yanından ayrılmayan polisler, sahibi gelinceye kadar atları kontrol altına aldılar.

“Beş dakika çay molası verdik, çıktık ki hayvanlar doğaya kaçmışlar” diyen Muhsin Kılıçsallayan, atları yakalayarak çevreye zarar vermelerine engel olan polis ekiplerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326