Gaziantep’te fabrikada patlama, 7 yaralı

Gaziantep’te demir doğrama fabrikasında oksijen tüpü patladı.

Gaziantep’te fabrikada patlama, 7 yaralı

Gaziantep’te fabrikada patlama, 7 yaralı

Gaziantep’te demir doğrama fabrikasında oksijen tüpü patladı.

05 Ağustos 2020 Çarşamba 16:56

Yaşanan patlamada 7 işçi yaralandı. Küçük Sanayi Sitesi Anafartalar Bulvarı içerisinde Oduncular Sitesi mevkiinde bulunan bir demir doğrama pres makas kesim fabrikasında işçiler çalıştığı esnada oksijen tüpü patladı. Patlamanın etkisiyle fabrikanın çatısı havaya uçtu ve duvarları yıkıldı. Çevredeki iş yerlerinin de etkilendiği patlamada bir otomobil de zarar gördü.

Gaziantep'te fabrikada meydana gelen patlamada yaralanan 7 işçiden 5'inin kimlikleri belli oldu. Patlamada yaralanan işçilerin Kerim Arap, Abdurrahman Arap, Ali Neccar, Abdul Muhsin, Hüseyin Çınaroğlu olduğu belirlendi. Yaralı 2 işçinin ise ismi öğrenilemedi.

YARALILARDAN 3'ÜNÜN DURUMU AĞIR

Hastaneye kaldırılan yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Yaralıların ambulanslarla hastanelere sevk edilmesinin ardından itfaiye ekipleri inceleme yapmak için fabrikaya girdi.

Polislerin güvenlik şeridi çektiği fabrikada incelemeler sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326