Genç Kıza Hayatı Zehir Ettiler

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki kıza barakada toplu tecavüz ettikleri iddia edilen 5’i tutuklu 10 sanığın yargılanmasına devam edildi.  

Genç Kıza Hayatı Zehir Ettiler

Genç Kıza Hayatı Zehir Ettiler

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan 22 yaşındaki kıza barakada toplu tecavüz ettikleri iddia edilen 5’i tutuklu 10 sanığın yargılanmasına devam edildi.  

09 Eylül 2019 Pazartesi 11:49

Olay 16 Temmuz 2018 yılında meydana geldi. Çanakkale’nin Çan ilçesinde evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen 22 yaşındaki genç kız 13 gün boyunca bulunamadı.

Kızı eve dönmeyen anne uzun süre kızını bulamayınca durumu polise bildirdi.  Bunun üzerine polis genç kızı bulmak için geniş çaplı arama başlattı. Aralıksız sürdürülen aramalarda genç kız 13 gün boyunca bulunamadı.


Olaydan sonra Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kayıp ilanı ile 81 ilde aranan genç kız, 14'üncü günde Eskişehir'de tren garında polis tarafından fark edilince gözetim altına alınarak Çanakkale'ye götürülüp ailesine teslim edildi.Evine getirilen zihinsel engelli kız bir süre sonra başından geçenleri annesine anlatınca,  anne de durumu hemen Bursa İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirdi ve şikayetçi oldu.

İddiaya göre, "Markete gidiyorum" diyerek evden ayrılan 22 yaşındaki G.U, Çanakkale'de otostop çektiği bir tırla Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Kurşunlu Mahallesi'nde indi. Burada tırdan inen genç kız yaya olarak  mahallede gezdiği esnada  yanına gelen C.Y. isimli kişi ile bir süre sohbet edip daha sonra onun kullandığı araca bindi.

  C.Y. tarafından bir çiftliğe götürülen zihinsel engelli genç kız buradaki bağ evinde birden fazla kişinin tecavüzüne uğradı.

 Bağ evinde zorla tutulan kız, olaydan bir gün sonra evde kimsenin olmamasını fırsat bilerek candan kaçmayı başardı. Kurşunlu yolu üzerinde genç kızı fark eden zanlılardan biri aracına alıp götürdüğü baraj yolunda bir kez daha tecavüz edip Bursa Ankara Karayolu Mezitler mevkiinde araçtan indirdi. Bir kez daha otostop çeken G.U, önce Kütahya'ya, ardından da trenle Eskişehir'e gitti ve burada polis ekipleri tarafından fark edilip ailesine teslim edildi.

Tüm bu iddialar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı doğrultusunda bahse konu şahısları aramaya başladı.

Yapılan çalışmalar sonucunda zihinsel engelli kıza tecavüz ettiği iddia edilen 10 şüpheli tek tek yakalanarak gözaltına alındı.

İşlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi.  Şahıslar dan 5 kişi tutuklanırken diğer 5 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Bir yıldır tutuklu bulunan 5 kişi bulundukları cezaevlerinden SEGBİS aracılığı ile İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya katıldı.
Mahkeme sonucunda şahsıların tutukluluk hallerinden devamına karar verilirken Adli Tıp’tan gelecek raporun beklenmesine karar verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326