Kahramanmaraş'ta gazetecinin aracı kurşunlandı

Kahramanmaraş'ta, gazetecinin aracı kurşunlandı. Olayda ölen yada yaralanan olmazken araçta maddi hasar oluştu.

Kahramanmaraş'ta gazetecinin aracı kurşunlandı

Kahramanmaraş'ta gazetecinin aracı kurşunlandı

Kahramanmaraş'ta, gazetecinin aracı kurşunlandı. Olayda ölen yada yaralanan olmazken araçta maddi hasar oluştu.

01 Ağustos 2017 Salı 16:44

Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan ve Yazı İşleri Müdürü Serkan Karaaslan’ın içinde bulunduğu hafif ticari araca kimliği belirsiz kişi yada kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.  

Alınan bilgiye göre olay, Dulkadiroğlu ilçesine bağlı bağ evlerinin bulunduğu bölgede yaşandı. Mustafa Karaaslan ve oğlu Serkan Karaaslan sabah iş gitmek için evden ayrıldı. Bir süre ilerledikten sonra taşlarla barikat kurulan yolda Karaaslan ve oğlunun içinde olduğu hafif ticari araca ateş açıldı. Olayda can kaybı yaşanmazken kurşunlar aracın bagaj kapısına isabet etti.

Dulkadiroğlu İlçe Jandarma Komutanlığı olyla ilgili soruşturma başlattı.

Saldırının ardından açıklama yapan Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan saldırıyı gerçekleştirenlere meydan okudu. 'Asla ve asla geri adım atmayacağız' diyen Karaaslan şöyle konuştu: "Şunu herkes iyi bilsin ki Kanal Maraş’ı asla susturamayacaklar. Bu Menfur saldırıda bana ve oğluma bir şey olmadı. Biz halkın haber almasını yerine getiren kişileriz. Birilerinin veya belli bir grubun bizlere bu şekilde saldırı düzenlemesi, haberlerimizi veya köşe yazılarımızı kaldırmamıza neden olamaz. Sindirme, pıstırma veya korkutma politikasına giden bu kişi veya guruplar şunu bilmeli ki asla ve asla geri adım atmayacağız."

Son Güncelleme: 12.04.2022 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
xx 7 yıl önce

güya plakayı gizlemişler 46ph 189

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326