Karton koliden çıkan kadın cesediyle ilgili korkunç itiraf

Uşak'ta, yol kenarında cesedi bulunan kadının ölümüne ilişkin bir kişi tutuklandı.

Karton koliden çıkan kadın cesediyle ilgili korkunç itiraf

Karton koliden çıkan kadın cesediyle ilgili korkunç itiraf

Uşak'ta, yol kenarında cesedi bulunan kadının ölümüne ilişkin bir kişi tutuklandı.

22 Ekim 2018 Pazartesi 16:18

Alınan bilgiye göre, geçen cumartesi günü, Karaağaç Mahallesi Kuzey Çevre Yolu Anıt Tepe Parkıyakınlarında yol kenarında karton koli içerisinde cesedi bulunan Dilek Marabi'nin (47) ölümünü araştıran Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kadının son görüştüğü kişileri incelemeye aldı.

Kadının Suat S. isimli kişi ile cuma günü görüştüğünü belirleyen ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı.

"GÖNÜL İLİŞKİSİ YAŞIYORDUK"

Şüpheli emniyetteki ifadesinde, Dilek Marabi ile gönül ilişkisi yaşadığını, cuma günü kadınla buluştuklarını ve evine gittiklerini, burada fenalaşan kadının yaşamını yitirdiğini söyledi.

Suat S, kadının ölümünden sonra paniklediğini ve cesedi çarşafa sarıp bir karton koliye yerleştirdikten sonra evden taşınma bahanesiyle çağırdığı nakliye şirketi çalışanlarına, içinde bozulmuş köpek maması olduğunu söyleyip koliyi Anıt Tepe Parkı yakınlarına attırdığını itiraf etti.

Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Bu arada, cesedin bulunmasından bir gün önce yakınlarının kayıp başvurusunda bulunduğu kadının İzmir Adli Tıp Kurumunda yapılan ilk otopsisinde vücudunda herhangi bir ize rastlanmadığı, kesin ölüm nedeninin detaylı otopsinin ardından ortaya çıkacağı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
CesetUşakKartonKoli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326