Otobüs kazasında bilanço belli oldu! 1 ölü 24 yaralı

Kahramanmaraş’ta seyir halindeyken bir Tır’a arkadan çarpan otobüs kazasında 1 kişi öldü, 2’si ağır 24 kişi yaralandı.

Otobüs kazasında bilanço belli oldu! 1 ölü 24 yaralı

Otobüs kazasında bilanço belli oldu! 1 ölü 24 yaralı

Kahramanmaraş’ta seyir halindeyken bir Tır’a arkadan çarpan otobüs kazasında 1 kişi öldü, 2’si ağır 24 kişi yaralandı.

27 Temmuz 2017 Perşembe 11:43

Olay, sabaha karşı 03.45 sıralarında, Kahramanmaraş-Gaziantep karayolunun 50. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kahramanmaraş istikametinden Gaziantep istikametine gitmekte olan Öz Diyarbakır Turizm şirketine ait 21 BH 963 plakalı yolcu otobüsü , 31 YS 476 plakalı TIRA, şoförünün uyuduğu iddia edildiği sırada arkadan çarptı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle yolcu otobüsünün ön kısmında bulunan şoför, muavin ve yolcular ağır yaralandı. 
Olay yerine çok sayıda ambulans, Kahramanmaraş ve Gaziantep’ ten itfaiye ekipleri ile jandarma sevk edildi. 
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü bir saatlik çok yoğun çalışma neticesinde otobüste sıkışan yaralıları, bulundukları alandan çıkartılarak 112 sağlık ekiplerine teslim edildi. Arkadan TIR’a çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otobüs, itfaiye ekiplerinin kaza kırım aracıyla TIR’dan ayrıldı. Uzun süre sıkıştığı yerde bekleyen otobüs şoförü ve muavinin kurtarılması için seferber olan ekipler, zorlu m bir mücadelenin ardından yaralıları çıkartarak sağlık görevlilerine teslim etti. 
Ağır yaralılardan otobüs muavini 25 yaşındaki Süleyman Dorudemir, Gaziantep’te kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
2’ü ağır 22 kişinin yaralandığı feci kazada yaralılar Gaziantep’in çeşitli hastanelerine sevk edildi. Otobüs şoförünün hayati duurmunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 
Kahramanmaraş-Gaziantep 50. Kilometresinde meydana gelen feci kaza hakkında jandarma soruşturma başlattı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326