Pantolon şeridi cinayeti aydınlattı!

Kahramanmaraş'ta ormanlık alanda cesedi bulunan genç kızın cinayete kurban gittiği anlaşıldı.

Pantolon şeridi cinayeti aydınlattı!

Pantolon şeridi cinayeti aydınlattı!

Kahramanmaraş'ta ormanlık alanda cesedi bulunan genç kızın cinayete kurban gittiği anlaşıldı.

11 Kasım 2018 Pazar 13:11

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilesi TOKİ küme evleri mesire alanı mevkiinde dün bulunan, ormanlık bölgede içindeki su kanalında kayalarına arasına gizlenmiş, tanınmaz haldeki kimliği meçhul bir kadın cesedi bulundu.

Faili meçhul olayın aydınlatılması için Kahramanmaraş Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro amirlerinden uzman bir soruşturma ekibi anında ilçeye görevlendirildi ve ilçe polisi ile, Cumhuriyet Savcısı talimatıyla araştırmaya başladı.

İlçeye gönderilen cinayet ekibi ve ilçe polisi özel bir araştırma ekibi kurarak cinayeti kısa sürede aydınlattı.

Olay yerinde delil incelemesi yapan özel araştırma ekibi, bulunan cesedin üzerinde kimlik veya eşya olmadığını gördü. Sadece kıyafeti olan bayanın, kafasından aldığı darbeler ile öldürüldüğü saptadı. Kayıp şahıs bilgilerini ve kayıplara ait kıyafet bilgisini araştıran polis, cesedin üzerindeki çift kırmızı şeritli kot pantolonunun, kayıp bir kızın daha önce sosyal medyada paylaştığı resimdeki pantolon ile aynı olduğunu fark etti.

Bu ipucundan yola çıkan ekipler, yaptığı araştırmada cesedi bulunan bayanın 8 ekim 2018 günü ikamet ettiği Türkoğlu’ndaki evinden ayrılıp kaybolan 18 yaşındaki lise öğrencisi Fatma Nur Karaoğlan olduğunu tespit etti.

Özel ekip Kayıp kızın ailesi görüştü ve Aile yakınları da kızın kıyafetlerini teşhis etti.

Polis ekipleri, olayla ilgili yaptığı araştırmada kızla görüşen ve tanıyan kişileri tek tek emniyete götürdü. Detaylı araştırmasını delilleri ile sonlandıran özel polis ekibi, 17 yaşındaki lise öğrencisi O. A. İsmindeki genci gözaltına aldı.

GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ.

Zaman zaman görüştüğü bayan ile 1 ay önce olay günü mesire alanının üzerindeki ormanlık alanda tek başına buluştuğunu, aralarında tartışma çıktığını, başına kaya parçası ile vurarak öldürdüğünü itiraf etti.

Şüpheli şahıs sevk edildiği Türkoğlu adliyesinde tutuklandı.

AA

Son Güncelleme: 11.11.2018 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326