Suriyeli aileye cip çarptı! Biri bebek 3 yaralı

Kahramanmaraş’ta karşıdan karşıya geçen Suriyeli aileye cip çarptı. Kazada biri bebek 3 kişi yaralandı.

Suriyeli aileye cip çarptı! Biri bebek 3 yaralı

Suriyeli aileye cip çarptı! Biri bebek 3 yaralı

Kahramanmaraş’ta karşıdan karşıya geçen Suriyeli aileye cip çarptı. Kazada biri bebek 3 kişi yaralandı.

28 Haziran 2017 Çarşamba 10:00

Ramazan Bayramı’nın son gecesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Suriyeli aileye cip çarptı. Kazanın etkisiyle metrelerce sürüklendi. Acılı anne o an hem kendi durumunu unutup, karnındaki bebeğinin ve yaralanan 1 yaşındaki çocuğunun telaşına düştü.  

İNSANLIK AYIBI BİR KEZ DAHA SAHNEDE

Meydana gelen talihsiz kazayı gören insanlar hemen bölgeye gelip aileye yardım ederken, cep telefonu sahibi bazı canlılar, canlı yayın derdine düştü. Şiddetli kazanın etkisiyle anne ve çocukları farklı yerlere savruldu.

ÇOCUKLARIN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Henüz bebek yaşta trafik canavarları ile tanışan küçük çocuğun feryadı yürekleri dağladı. Kazayı gören vatandaşların birçoğu aileye yardım için koşuştururken, bazıları ise yine cep telefonlarıyla canlı yayın telaşına düştüler.

Gelen bilgilere göre 46 NK 221 plakalı aracıyla Kahramanmaraş’tan Adana’ya giden Songül Kaba isimli bayan şoför Otogar kavşağında, yaya geçidinden karşıya geçen Suriyeli aileye çarptı. Aile çarpmanın tesiriyle, farklı yerlere savruldu. 6 aylık hamile olan anne Menel Kehil Halep, 1 yaşındaki bebeği Mecit Şıhali Halep ve eşi Ali Şıhali Halep’in yaralandığı kazada ilk yardımı o anda oradan geçen 112 personeli yaptı.

Daha sonra olay bölgesine intikal eden Ambulanslar yaralıları farklı hastanelere kaldırdı. Kazazedelerin durumunun ciddiyetini koruduğu söylendi.

Bölgedeki vatandaşlar olay yerinde birçok kazanın gerçekleştiğinin söyleyerek otogar bölgesindeki önlemlerin artırılmasını talep etti.

İHA

Son Güncelleme: 28.06.2017 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326