Dulkadiroğlu Temizlik Ordusu Kurban Bayramı'na tam tekmil hazır

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin temizlik ordusu Kurban Bayramı için içtima yaptı. Ordu bayrama tam tekmil hazır.

Dulkadiroğlu Temizlik Ordusu Kurban Bayramı'na tam tekmil hazır

Dulkadiroğlu Temizlik Ordusu Kurban Bayramı'na tam tekmil hazır

Dulkadiroğlu Belediyesi'nin temizlik ordusu Kurban Bayramı için içtima yaptı. Ordu bayrama tam tekmil hazır.

29 Ağustos 2017 Salı 12:10

Kurban bayramı nedeniyle Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin ilçenin tertemiz bir bayram geçirmesi yönünde özel olarak görevlendirildiğini anlatan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bayram boyunca ekiplerin 24 saat görev yapacağını kaydetti.
Kurban bayramına yakışır şekilde bir ibadet gerçekleştirmeyi hedeflediklerini anlatan Başkan Okay, bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün özel olarak görevlendirildiğini vurguladı. 315 temizlik personelinin kurban bayramı boyunca görevi başında olduğunu aktaran Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Dulkadiroğlu Belediyesi olarak vatandaşlarımızın güzel bir bayram geçirmesi için çeşitli tedbirler aldık. Bu tedbirlerin başında temizlik konusu geliyor. Kurban ibadetimizi kusursuz bir şekilde yerine getirmemiz için temizliğin olmazsa olmaz olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda kurban bayramına hazırlık aşaması için ekiplerimiz boş alanları dahi temizlediler. Şuanda ekiplerimiz yoğun mesailerini sürdürmektedirler. Yine bayram boyunca ekiplerimiz çalışacak ve kirlenen alanlarda gerekli tedbirleri alacaklar. Bu kapsamda vatandaşlarımızın da duyarlı olması ve ekiplerimize yardımcı olmalarını diliyorum. İbadetimizi gerçekleştirirken çevremizi temiz tutalım ve bizim olana sahip çıkalım."



DULKADİROĞLU'NDAN 110 BİN ADET ÇÖP VE ET POŞETİ


Dulkadiroğlu Belediyesi olarak temizlik tedbirlerinin yanı sıra vatandaşlara 110 bin adet çöp ve et poşeti dağıtacaklarını anlatan Başkan Okay, bunun yanı sıra kesim önlüğü ve deri toplama torbası hediye edeceklerini söyledi.
Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı açıklamasını şu şekilde sürdürdü: "Kurban bayramında vatandaşımızın en büyük ihtiyaçlarından biri olan çöp ve et poşeti ihtiyacını büyük ölçüde biz temin ediyoruz. Ekiplerimiz kurban bayramında kurban kesim noktalarında ve bayram namazı sonrasında toplamda 110 bin adet çöp ve et poşetini vatandaşlarımıza dağıtacaklar. Ayrıca kesim önlüğü ve deri poşetini de vatandaşlarımıza ulaştıracağız."


Başkan Okay, son olarak vatandaşları temizlik konusunda duyarlı olmaya davet ederek sözlerini tamamladı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326