Veysi Kaynak darbeyi vurdu, Tekke'de yıkım başladı

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş'ta katıldığı kentsel dönüşüm programında eline balyoz alarak yıkım için ilk darbeyi indirdi.

Veysi Kaynak darbeyi vurdu, Tekke'de yıkım başladı

Veysi Kaynak darbeyi vurdu, Tekke'de yıkım başladı

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş'ta katıldığı kentsel dönüşüm programında eline balyoz alarak yıkım için ilk darbeyi indirdi.

29 Haziran 2017 Perşembe 15:58

Kahramanmaraş’ın Büyükşehir statüsü kazanmasının ardından kentte hız kazanan Kentsel Dönüşüm çalışmaları Büyükşehir Belediyesi tarafından hummalı bir şekilde yürütülmeye devam ediyor. Kentin birçok mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken, herkesin merakla beklediği Tekke’nin kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Bugün düzenlenen dönüşüm projesine katılan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak eline balyozu aldı, indirdiği ilk darbeyle mahalledeki dönüşüm projesinin başlangıcını yaptı. Kaynak'ın ardından Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Mehmet Uğur Dilipak, İmran Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'ta, balyozla birer darbe vurarak temsili yıkım yaptı. Açılışın ardından devreye giren iş makineleri yıkım çalışmalarına başladı.

Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, "Şehrimizi güzelleştirmek adına büyük yatırımlar yapıyoruz. Kahramanmaraş’ımızın daha güzel, daha yaşanabilir ve müreffeh bir hale gelmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam etmekteyiz. Kentsel dönüşüm çalışması ile vatandaşlarımızı gayri sıhhi konutlardan kurtararak daha sıhhatli daha sağlıklı konutlara taşıyacak ve daha müreffeh bir ortam sunacağız." diye konuştu. 

Programa, Vahdettin Özkan, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş katıldı.

TEKKE'NİN YIKIMINDAN İLK GÖRÜNTÜLER-FOTO GALERİ

Son Güncelleme: 29.06.2017 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326