Bebeğini korumak için kapsüle koydu

Çinli adam, icat ettiği bu kapsül sayesinde çocuğunun dış dünya ile temasını tam anlamıyla kesiyor.

Bebeğini korumak için kapsüle koydu

Bebeğini korumak için kapsüle koydu

Çinli adam, icat ettiği bu kapsül sayesinde çocuğunun dış dünya ile temasını tam anlamıyla kesiyor.

24 Mart 2020 Salı 12:40

Çinli bir adam, henüz çok küçük olan bebeğini koronavirüsten koruyabilmek için bir kapsül icat etti. Bu kapsülle çocuğunun dünya ile iletişimini kesen baba, kapsül içerisindeki oksijen ve karbondioksit seviyesini de ölçebiliyor.

2019'un son günlerinden bu yana tüm dünyada korkuya neden olan koronavirüs salgını, insanların hem hayatını hem de psikolojilerini etkilemeye devam ediyor. Tüm hükümetler COVID-19'a karşı aldıkları tedbirleri artırırken insanlar da kendilerini ve sevdiklerini koruyabilmek için bireysel önemler almaya devam ediyorlar.

Çin, söz konusu salgını atlatmayı kısmen de olsa başardı ve hayat yavaş yavaş normal seyrine dönüyor. Ancak yine de hala çok sıkı tedbirler var. Bir baba, minik yavrusunu koronavirüs salgınından koruyabilmek için bir kapsül icat etti. Çinli adam, icat ettiği bu kapsül sayesinde çocuğunun dış dünya ile temasını tam anlamıyla kesiyor.

Webtekno'nun haberine göre, Çinli babanın henüz çok küçük olan oğlu için geliştirdiği bu kapsül, pek çok evcil hayvan sahibinde gördüğümüz taşıma çantalarının gelişmiş bir versiyonu. Oğlunu koronavirüs salgınından korumak isteyen baba, bu kapsül içerisine de küçük bir mekanizma yerleştirmiş ve böylelikle de kapsülün içerisindeki oksijen ve karbondioksit seviyesini görebiliyor.

Bir milyardan fazla insan şu sıralar koronavirüs salgını nedeniyle evlerine hapsolmuş durumda. Ancak bazı durumlarda dışarı çıkmak zorunda kalınabiliyor. Çinli baba da bu durumu göz önünde bulundurarak böyle bir işe girişmiş. Bu girişim, Çinli babayı istediği sonuca da ulaştırmış gibi görünüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326