Komşusunu öldürdü idam edildi!

Çin'de 22 yıllık intikam hissiyle komşularını öldüren kişi idam edildi.

Komşusunu öldürdü idam edildi!

Komşusunu öldürdü idam edildi!

Çin'de 22 yıllık intikam hissiyle komşularını öldüren kişi idam edildi.

17 Temmuz 2019 Çarşamba 13:10

Şaanşi eyaletine bağlı Hancong Orta Halk Mahkemesi, Çin Yüksek Halk Mahkemesinin kararıyla 1996 yılında annesini öldüren bir komşusu ve onun iki aile üyesini intikam saikiyle öldüren Cang Koukou'nun idam edildiğini duyuruldu.

Çin Yüksek Halk Mahkemesinin açıklamasına göre, Cang'ın annesi 1996'da Vang Cıncün (17) adlı komşusu tarafından aralarında çıkan bir tartışma sonucu bıçaklanarak öldürüldü.

Olayın ardından mahkemeye çıkan Vang'a 18 yaşından küçük olduğu için 7 yıl hapis ve yaklaşık 10 bin yüen (yaklaşık 8 bin 300 lirası) tazminat cezası verildi.

- 1,5 yıl süren mahkeme sonucunda idam edildi

Açıklamada, Cang'ın psikolojisinin olayın yaşandığı günden beri bozulduğu ifade edildi.

Cang, geçen yıl Çin Bahar Bayramı arifesinde köyüne dönen Vang ailesine saldırmak için yüzüne taktığı maskeyle komşularının geçeceği bir yerde saklandı.

Komşusu Vang ve onun kardeşiyle babasını kesici aletlerle "canice" öldüren Cang, yaklaşık 1,5 yıl süren mahkeme sonucunda idam edildi.

Anahtar Kelimeler:
çinIdamKomşu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326