Küstah açıklama

Türkiye düşmanı Cem Özdemir genel seçimlerden sonra iktidar oldukları takdirde, Türkiye'ye seyahat uyarısı yapacağını söyledi.

Küstah açıklama

Küstah açıklama

Türkiye düşmanı Cem Özdemir genel seçimlerden sonra iktidar oldukları takdirde, Türkiye'ye seyahat uyarısı yapacağını söyledi.

18 Eylül 2017 Pazartesi 12:48

Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir, yine Türkiye düşmanlığı üzerinden oy toplamaya çalıştı. Partisinin Berlin'de yapılan kongresinde Türkiye'yi hedef alan Özdemir, iktidara geldiği takdirde Türkiye'ye seyahat uyarısı yapacağını söyledi.

Deutsche Welle'nin haberine göre, Cem Özdemir, "Eylül'den itibaren iktidara gelirsek, seyahat uyarısı yapılacak" diye konuştu.

SEYAHAT UYARISI YAPILINCA NE OLACAK?

Almanya'da Dışişleri Bakanlığı tarafından resmi olarak seyahat uyarısı yapıldığı takdirde, bu ülkede tatil yapacak kişiler, bir kayba uğramadan rezervasyonlarını iptal edebiliyor.

TÜRKİYE VATANDAŞLARINI UYARMIŞTI

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, Almanya'ya gidecek vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarıda bulunmuştu. Bakanlık yaptığı açıklamada, "Almanya'da yaşayan ve bu ülkeye seyahat etmeyi planlayan vatandaşlarımızın tedbirli olmalarında, faaliyetlerinde bu genel tabloyu göz önünde bulundurmalarında, olabilecek yabancı düşmanı ve ırkçı muamele, davranış ve sözlü saldırılar karşısında itidalli hareket etmelerinde, siyasi içerikli tartışmalara girmemelerinde, seçim öncesi siyasi parti toplantılarından, terörist örgütlerce düzenlenen ya da desteklenen Alman makamlarınca göz yumulan gösteri, yürüyüş gibi faaliyet alanlarından uzak durmalarında fayda görülmektedir" demişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulbaki günışığı 7 yıl önce

almanlar aptal bir millet değil. sonradan olma almanları kullanacakları kadar kullanır sonra bir kenara atıverirler. öz vatanına hainlik edenlerde işlerine yaradığı sürece baştacı edililer. cem denen it bir gün alman gavurunun ne demek olduğunu anlayacaktır. aslını inkar edenlerin sonu cami duvarına siğen it gibidir.

Avatar
abdulbaki günışığı 7 yıl önce

bu alçak hala Türkiye vatandaşı ise her konuda haklı derim. eğer vatandaşlıktan atılmış ise derhal ismini değişmesi için mahkemeye verilmelidir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326