Köpek buz tuttu

Rusya’daki zorlu hava şartları korkunç görüntülere sahne oldu.

Köpek buz tuttu

Köpek buz tuttu

Rusya’daki zorlu hava şartları korkunç görüntülere sahne oldu.

30 Ocak 2021 Cumartesi 14:04

Rusya’ya bağlı Yakutistan’da eksi 54 dereceyi bulan soğuk hava şartları, bir köpeğin az daha canına mal oluyordu. Dondurucu soğuklarda dışarıda kalan köpeğin tüm vücudu buz tuttu. Kasaba sakinleri tarafından bulunan köpeğin o görünleri yürekleri sızlattı.

Dünyanın en soğuk topraklarına sahip ülkelerden biri olan Rusya'dan gelen görüntüler, dondurucu soğukların gerçekliğini gözler önüne serdi.

Rusya'ya bağlı Yakutistan'da kaydedilen görüntülerde, eksi 54 dereceye düşen dondurucu soğuklara maruz kalan bir köpek, donmaktan son anda kurtarıldı.

KÖPEĞİ İNLEMELERİ KURTARDI

Kasabadaki bir hastanenin mutfak bölümünde çalışan bir görevli eksi 54 derecede kısmen buz tutan köpeğin sesini duyduktan sonra harekete geçti. Buz tutan köpeği tek başına kurtaramayacağını anlayan görevli, kasaba sakinlerinden yardım istedi.

ÜZERİNDEKİ BUZ LEVYE İLE KIRILDI

Köpeğin üzerini kaplayan buz kütlesi titizlikle levye yardımıyla kırıldı. Kurtarılan köpek sıcak bir yere götürüldü. Veteriner tarafından tedavi altına alınan köpeğin durumuna şaşıran yetkililer, " Neredeyse donmak üzereydi.

Zamanında müdahale hayatını kurtardı. Buz tutmasına rağmen hayatta kalması bir mucize" dedi. Köpeğin, sesini duyarak ilk müdahaleyi yapan hastane çalışanı tarafından sahiplendiği belirtildi.

Son Güncelleme: 30.01.2021 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326