Pakistanlı Hulk Evlenmeye Karar Verdi

Pakistanlı Hulk olarak bilinen devasa bir adam Arbab Khizer Hayat… Eskiden sadece Pakistan'da popülerdi ve çok az sayıda kişi onu tanıyordu.

Pakistanlı Hulk Evlenmeye Karar Verdi

Pakistanlı Hulk Evlenmeye Karar Verdi

Pakistanlı Hulk olarak bilinen devasa bir adam Arbab Khizer Hayat… Eskiden sadece Pakistan'da popülerdi ve çok az sayıda kişi onu tanıyordu.

22 Ocak 2020 Çarşamba 13:43

Ancak yaşadığı sorunun dünya basınına taşınmasının ardından tanımayan kalmadı. PakistanHulk, evlenmek için eş aradığını duyurdu. Ancak eş bulması şimdilik imkansız gibi gözüküyor. Çünkü eşinde aradığı şartlar oldukça ilginç. Özellikle ağırlık, boy ve aradığı aşçılık özellikleri sosyal medyada tartışma konusu oldu. Peki, Pakistanlı Hulk Arbab Khizer kimdir?

İŞTE ARADIĞI İLGİNÇ ŞARTLAR!

Pakistanlı Hulk Arab Kizer, sabahları 36 yumurta ile yapılmış omletten oluşan bir kahvaltı da dahil olmak üzere, günlük 10.000 kalorilik beslenme ihtiyacını karşılayacak bir kadın aradığını söyledi. Aradığı kadının en az 100 kilo olmasını istiyor.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Hayat, "Ağır sıklet bir eşim olmalı ki ona zarar vermeyeyim. Şimdiye dek benimle evlenmek isteyen kadınların tümü fazlasıyla cılızdı" ifadelerini kullandı.

Ortalama bir kadının kendisi için kötü eşleşme olacağını düşünen Pakistanlı Hulk, "En az 100 kilo olan bir kadınla tanışmak istiyorum ve boyunun da 1.92'den uzun olması gerekiyor ki birlikte iyi görünelim" ifadelerini kullandı.

Hayat, bu kriterlere uymadığı gerekçesiyle 200-300 kadını reddettiğini de öne sürdü.

Ülkenin kuzeyindeki Mardan kentinde yaşayan ve burada bir hayli ünlü olan Arbab Khizer Hayat, 1.97 cm boyunda ve 444 kilogram ağırlığında. Ününü ve devasa vücudunu çeşitli gösterileri sergilemek için kullanan Hayat; elleriyle arabaları havaya kaldırıyor, tek bir iple traktörleri, otobüsleri çekiyor.

Görünümünü korumak için bir hayli çaba sarf eden Hayat, bir günde tam dört tavuk, 36 yumurta ve üç kilo et yiyor, ayrıca beş litre süt içiyor. Pakistanlı Hulk, ABD'de profesyonel güreşçilerin yarıştığı WWE'ye katılmayı hedefliyor.

(sabah)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326