Beyza Eğitim Kurumlarından LGS’de üstün başarı

Kahramanmaraş’ın köklü okullarından Beyza Eğitim Kurumları, LGS’sınavın’da 3 öğrencisiyle üstün başarı yakaladı.

Beyza Eğitim Kurumlarından LGS’de üstün başarı

Beyza Eğitim Kurumlarından LGS’de üstün başarı

Kahramanmaraş’ın köklü okullarından Beyza Eğitim Kurumları, LGS’sınavın’da 3 öğrencisiyle üstün başarı yakaladı.

02 Temmuz 2019 Salı 11:40

2019 Liselere Geçiş Sınavı (LGS)’de tüm sorulara doğru cevap veren Türkiye şampiyonlarıyla büyük bir başarıya imza atan Beyza Eğitim Kurumları öğrencisi Mevlüt Kaan, Elanur Mercan, Sefa Alperen Öngel tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı.

Başarılı olan öğrenciler için Beyza Eğitim Kurumlarında ödül töreni düzenlendi. Tören’in açılışında konuşan Beyza Boğaziçi Okul Müdürü Ali Kahya, LGS’de okulun 3 öğrencisinin Türkiye birincisi olduğunu belirtti.

Başarının haklı gurunun yaşadıklarını aktaran Kahya; “Bugün mutluyuz, gururluyuz. LGS’de 3 öğrencimiz Türkiye birincisi oldu. Bugün bu başarının haklı gururunu yaşıyoruz. Eğitimde başarımızı daha da artırarak yolumuza devam edeceğiz. Başarıyı ödüllendirmekteki amacımız başarıyı teşvik etmektir. Öğrencilerimizin başarısında emeği geçen başta öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum. Bize emanet edilen yavrularımızı bugün üstün bir başarıyla sizlere teslim ediyoruz. İnşallah bundan sonraki hayatlarında da yavrularımızı bizlere emanet ederseniz Beyza Fen Lisemizde okutmaktan gurur duyarız.” Dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Beyza Eğitim Kurumları Koordinatörü Cevdet Kabakcı da eğitimde 23. Yılı geride bıraktığını hatırlatarak okulun kuruluş ve başarı geçmişinden bahsetti.

Kabakcı, “Beyza eğitim kurumları Türkiye’nin zor yıllarında 1997 yılında 20 öğrenci ile çok mütevazi şartlarda eğitim ve öğretime başladı. İlk yıl 9 öğrencimiz vardı. 2000 yılında lisemizi açtık. Başarımız o yıllardan beri devam ediyor. Lisedeki çocuklarımız Türkiye 3. Oldu. Biz gözünüz arkada kalmasın sloganıyla yola çıkmıştık. 2005 yılında Fen lisemizi açmak için yola koyulduk. Bugün Beyza Eğitim Kurumları olarak 23. Yılımıza giriyoruz. Beyza Eğitim Kurumları bugün 5 kampüsüyle Kahramanmaraş halkına hizmet ediyor. Kendi çevresiyle barışık, sosyal ve kültürel donanıma sahip, yereli ve evrenseli bütünleştiren, hakikati özümseyen, erdemli nesilleri yetiştirmek bizim ana gayemizdir.” Diye konuştu.

Okulun eğitimin yanı sıra spor, sanat ve bilim alanında da önemli başarılar elde ettiğini vurgulayan Kabakcı şunları söyledi;

“Okulumuz eğitimin yanında, basketbol, okçuluk gibi spor dallarında Türkiye derecileri elde etti. Satrançta il derecemiz var, TÜBİTAK yarışmalarında ödüllerimiz var. Başarımız hem sanat, hem spor hem de eğitimde devam ediyor. Geçen yıl okullarımızdan mezun olan 27 öğrencimiz Tıp Fakültesi kazandı. 7 öğrencimiz Diş Hekimliği Fakültesi kazandı. 6 öğrencimiz hukuk, 18 öğrencimizde Mühendislik Fakültelerini kazandılar.

2019 LGS’de 3 öğrencimiz Türkiye 1. Oldu. Bunun yanında Türkiye’de yüzde 0 ile yüzde 0,9 diliminde 20 öğrencimiz, yüzde 1 ile 2 diliminde 55 öğrencimiz, yüzde 2 ile 3 diliminde 90 öğrencimiz bulunmaktadır. Beyza Eğitim Kuramlarının en büyük özelliği herkesi bir yerlere taşımaya çalışıyor olmasıdır. Biz öğrencilerimizle guru duyuyoruz.” (Furkan Gökçe)

  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326