Çağın Özel Anaokulu eğitim hayatına başladı

Kahramanmaraş’ta bu yıl eğitim hayatına başlayan Çağın Özel Anaokulu, kahvaltı programı düzenleyerek öğrenci ve velilerle bir araya geldi.

Çağın Özel Anaokulu eğitim hayatına başladı

Çağın Özel Anaokulu eğitim hayatına başladı

Kahramanmaraş’ta bu yıl eğitim hayatına başlayan Çağın Özel Anaokulu, kahvaltı programı düzenleyerek öğrenci ve velilerle bir araya geldi.

13 Kasım 2017 Pazartesi 15:21

Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi Çağın Anaokulu Kurucu Temsilcisi Enes Uyunmaz, kurumda anaokulu çağındaki çocuklara İngilizce ve değerler eğitim odaklı bilgiler verildiğini söyledi.

Eğitimin ailede başladığına işaret eden Uyunmaz; “Bu nedenle biz ailelere yönelik eğitim seminerleri ve çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Eğitim politikamız yabancı dil ve değerler ağarlıklı. Mili Eğitim akanlığının okul öncesi eğitimini uyguluyoruz. Öğretmenlerimizin hepsi alanında uzman. Bunun yanında yüzme, satranç gibi sosyal aktivitelerimiz var. Çocuklarla birlikte annelerden başlayan bir eğitim programı başlattık. Seminerler vererek ailelere ulaşmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.   

Okulun kurucusu Mehmet Nuri Uyunmaz da, anaokuluna ilgi den memnun kaldıklarını belirtti. Bu yaz eğitim hayatına başlayan 160 öğrenci kapasiteli okulun doluluk oranının yüzde 50 olduğunu anlatan Uyunmaz, “Geçen yıl yaz döneminde okul kuruldu. Kahramanmaraş’ta eğitim sisteminin yeterli olmadığı düşünerek okulu kurduk. Eğitimin çok erken yaşlarda başlaması gerekiyor. Kahramanmaraş’ta eksiklik vardı bunun doldurmak için yola çıktık. Biz eğitim konusunda velilerle ortak çalışılıyoruz. 160 öğrenci kapasitemiz var. Okulun yarısı doldu. Kayıtlar devam ediyor. Erken kayıtta önümüzdeki yıl için kampanyamız var. Okulun ilk yılı olduğu için açılışa özel indirimli kayıtlarımızı sürdürüyoruz.” dedi. 

Son Güncelleme: 05.08.2019 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326