Doğa Koleji, Kahramanmaraş’ta gün sayıyor!

Doğa Koleji tescilli eğitim kalitesini Kahramanmaraşlı öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda açılacak Doğa Koleji Kahramanmaraş kampusu, kentte eğitim sistemine yeni bir soluk getirecek.

Doğa Koleji, Kahramanmaraş’ta gün sayıyor!

Doğa Koleji, Kahramanmaraş’ta gün sayıyor!

Doğa Koleji tescilli eğitim kalitesini Kahramanmaraşlı öğrencilerle buluşturmaya hazırlanıyor. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı'nda açılacak Doğa Koleji Kahramanmaraş kampusu, kentte eğitim sistemine yeni bir soluk getirecek.

07 Nisan 2018 Cumartesi 16:23

11 bin metrekare kapalı, 7 bin 500 metrekare açık alana, 56 dersliğe sahip kampuste anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi verilecek.

Kahramanmaraş Doğa kampusu, geniş sosyal alanları, kapalı ve açık spor salonları, yüzme havuzu, kafeterya, görsel sanatlar, müzik, laboratuvarlar, kodlama-robotik atölyeleri, konferans salonu, drama, dans salonu, 3D dersliği, fen ve teknoloji laboratuvarı, bilgisayar dersliği, ekoloji bahçesi, buz pateni pisti, binicilik ve okçuluk kulübü ile  bir okuldan fazlasını sunuyor.

Doğa Koleji kurucu temsilcisi ve Kampus Müdürü Halil Düzgün, Türkiye genelinde 118’inci kampusun Kahramanmaraş’ta kurulduğunu belirtti.

Yenilikçi eğitim sistemiyle öğrencilerin başta bilim ve teknoloji olmak üzere kendi dünyalarını keşfetmesini sağlayacaklarını aktaran Düzgün; Doğa bir marka. Doğa'nın marka olması tek başına yetmez, içindeki insanlarla bu markaya can verir. Bizim önceliğimiz fizik, kimya, biyoloji gibi derslerde çocuklarımıza muhteşem bir donanım vermek. Fakat sadece donanımdan öte insanların bildiğini pazarlaması veya bilgisine aktarabilmesiyle hayatına devam ediyor. Bizim derdimiz de şu; kendini ifade edemeyen bir doktor, mühendis yerine; özgüveni yüksek, model örnek bir Türk vatandaşı yetiştirmek. Kahramanmaraş halkı belki Türkiye'de birçok bölgede olmayacak kadar zeki, dikkatli, görmediğine inanmayan, somut veriler isteyen bir halk. Bizde vatandaşlarımızın en değerli varlığı olan çocuklarını bize emanet ettiklerinde güvenlerinin altında kalmamamız gerekir diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Kampusun kurulumu ve inşaat çalışmasıyla ilgili bilgi aktaran Düzgün; “Çalışmaların hiçbiri bir anda olmadı. Burada kadronun kurulumundan tutunda binanın açılış tarihine kadar her şey planlandı, bizim işimiz sadece bunları sıraya koymak oldu. 2018 Eylül ayı itibarıyla işe başladığımızda bütün Kahramanmaraş halkına eğitim adına ne gerekiyorsa hepsini biz sunacağımız vaat ediyoruz. Yaklaşık 4 aylık süreçte inşaat çalışmasının yüzde doksanı tamamladık. Doğa Koleji 2000 yılından itibaren çocuğun doğasında olan ne varsa, özgüveni yüksek, dil yeterliliğine sahip, dünyanın neresine giderse gitsin iletişim konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayan bir eğitim modeli vaat ediyor.” dedi.

Doğa’nın eğitimde Dünyada 2., Türkiye’nin ise en büyü olduğunu vurgulayan Düzgün şunları kaydetti;  

“Kahramanmaraş Doğa Koleji olarak Türkiye genelinde açılan 118 Kampus olacağız. Doğa Koleji Türkiye'de yüzde 60’ı Genel Müdürlük tarafından, yüzde 40 franchising sistemiyle yönetiliyor. Öğretmen eğitimleri, kadro çalışmaları, sınav sistemlerinin tamamı ortak olan Doğa Eğitim Sistemi modelini uygulayan eğitim öğretim kurumudur. Eğitim kalitesinde dünyada 2., Türkiye'de ise en büyük eğitim zinciridir.” (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 11.04.2018 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326