Eşinin anısına sınıfı yeniledi!

Afşin’de Mehtap Gök tarafından eşinin adını bir Sınıfta yaşatmak için bir Okulda Özel Eğitim Sınıfını yeniledi.

Eşinin anısına sınıfı yeniledi!

Eşinin anısına sınıfı yeniledi!

Afşin’de Mehtap Gök tarafından eşinin adını bir Sınıfta yaşatmak için bir Okulda Özel Eğitim Sınıfını yeniledi.

29 Mart 2018 Perşembe 09:36

İlçemiz Afşin’de TOKİ Eshab-ı Kehf İlk/Orta Okulunda bulunan İlk okul düzeyindeki Özel Eğitim Sınıfı eşinin adını yaşatmak isteyen Mehtap Gök tarafından yenilenerek Okul İdaresine teslim edildi.

Aslen Afşinli olup Ankara’da SANOFİ İlaç Firmasının Bölge Müdürü olarak görev yapmakta iken 12 Eylül 2017 tarihinde Kalp Krizi geçirerek hayatını kaybeden Adnan Gök’ün eşi Mehtap Gök,eşinin adını yaşatmak için böyle bir karar aldığını belirterek, Özel Eğitim Sınıfının her şeyi ile yenilenerek Okul İdaresine teslim edildiğini söyledi.

 Sınıfın boyanmasından içinin malzemelerine varıncaya kadar toplamda 7 Bin 500 Tl gibi bir maliyeti karşılayan ve sınıfı eğitim-öğretimin hizmetine sunan Mehtap Gök’ün bu örnek davranışı Okul İdaresi tarafından da karşılıksız bırakılmadı.

2017 yılında Kalp Krizi geçirerek vefat eden SANOFİ İlaç Bölge Müdürü Adnan Gök’ün adı eşi tarafından yenilenen Sınıfın girişine asıldı.

TOKİ Eshab-ı Kehf İlk/Orta Okulu Müdürü Ali Temel,Okulumuzda bulunan İlkokul düzeyi bir Özel Eğitim Sınıfının yenilenerek bizlere teslim edilmesini sağlayan kıymetli hemşehrimiz Mehtap Gök hanımefendiye teşekkür ediyor,2017 yılında vefat eden hemşehrimiz Adnan Gök’e de rahmet diliyorum dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326