LYS Türkiye Şampiyonuna Eshab-ı Kehf’te Ödül!

LYS Türkiye Şampiyonu Beyza Gürbüz’ ödülü Eshab-ı Kehf Külliyesinde verildi.

LYS Türkiye Şampiyonuna Eshab-ı Kehf’te Ödül!

LYS Türkiye Şampiyonuna Eshab-ı Kehf’te Ödül!

LYS Türkiye Şampiyonu Beyza Gürbüz’ ödülü Eshab-ı Kehf Külliyesinde verildi.

20 Temmuz 2017 Perşembe 14:42

LYS’de Sayısal alanlarda Tüm soruları doğru cevaplandırarak Türkiye Şampiyonu olan Afşinli Beyza Gürbüz’e ödülü UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesindeki Eshab-ı Kehf Külliyesinde verildi.

LYS’de Türkiye Şampiyonu olan Afşinli öğrenci Beyza Gürbüz’ü evinde ziyaret eden Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) üyeleri öğrenciyi ve ailesini tebrik etti.Bu başarı ile birlikte Afşin’in ve Eshab-ı Kehf Külliyesinin reklamını da yaptıklarını belirten GÖNÜLDER Başkanı Hüseyin Bozkurt,İnşaallah ailene,vatanına,milletine faydalı bir birey olarak,gönlünden geçen her şeye sahip olursun dedi.

Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) Başkanı Hüseyin Bozkurt,Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kaynak ve Mehmet Ağyar,Türkiye Şampiyonu öğrencinin ödülünü ise Eshab-ı Kehf Külliyesi önünde verdi.

LYS’de Türkiye Şampiyonunun Eshab-ı Kehf Beldesinden çıkması bizleri gururlandırdı.Beyza Gürbüz kızımız artık Eshab-ı Kehf’in Gönüllü bir Elçisidir.Gittiği her platformda dilinin döndüğünce Eshab-ı Kehf’i tanıtması bizleri memnun edecektir.Hayırlı olmasını diliyorum,tebrik ediyorum diyen Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) Başkanı Hüseyin Bozkurt,Türkiye Şampiyonuna Çeyrek Altın hediye etti.

Tebrik edilmekten dolayı memnuniyetini ifade eden LYS Türkiye Şampiyonu Beyza Gürbüz,başarısında katkısı olan herkese teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326