18 Kamu Kurumu 1468 Yeni Personel Alımı yayınladı!

5 Kasım 2021 tarihi itibarıyla 18 kamu kurumuna yeni bin 468 kamu personel alımı açıklandı. İşte kamu kurumları ve tüm detaylar.

18 Kamu Kurumu 1468 Yeni Personel Alımı yayınladı!

18 Kamu Kurumu 1468 Yeni Personel Alımı yayınladı!

5 Kasım 2021 tarihi itibarıyla 18 kamu kurumuna yeni bin 468 kamu personel alımı açıklandı. İşte kamu kurumları ve tüm detaylar.

06 Kasım 2021 Cumartesi 11:27

Kamu personeli alımı başvuru kontenjanları

  • Tuzla, Beylikdüzü, Ereğli Belediyeleri 65 vasıfsız işçi alımı
  • Tarım Kredi 7 Şehirde 47 kooperatif görevlisi - mühendis alımı
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi en az ilkokul vasıflı vasıfsız 71 personel alımı
  • Bodrum Belediyesi KPSS şartsız 184 sürekli işçi alımı
  • Kültür Bakanlığı KPSS şartsız güncel 2 personel alımı
  • Belediyeler Birliği 16 destek personel ve uzman alımı
  • MEB 750 kamu personeli alımı
  • Bahçeli Belediyesi 2 ayniyat ve ambar memuru alımı
  • Hacı Bayram Üniversitesi KPSS 55 puan en az lise 73 personel alımı
  • İl Özel İdare B ehliyetli 1 işçi alımı
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi 32 şoför ve personel alımı
  • Milli Eğitim Bakanlığı 50 yaş sınır sürekli 3 işçi alımı
  • Şahinbey Belediyesi B ehliyetli ikamet şartsız 50 zabıta memuru alımı
  • Beylikdüzü Belediyesi kadrolu 3 memur alımı açıklandı
  • Tarım Bakanlığı kadrolu 7 memur alımı bugün başladı
  • Kocatepe Üniversitesi en az lise 20 personel alımı
  • Gaziosmanpaşa Üniversitesi 10 unvanda 90 sözleşmeli personel alımı
  • Dışişleri Bakanlığı KPSS şartsız 12 kamu personel alımı
  • Akhisar Belediyesi sürekli kadro 40 işçi alımı olmak üzere 1468 yeni kadro bugün açıklandı.

3 Kuruma Sürekli Kadro 65 Vasıfsız İşçi Alımı

İstanbul ili Tuzla ve Beylikdüzü Belediyeleri ile Konya ili Ereğli Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere en az ilkokul/ortaokul mezunu sürekli kadroda 65 vasıfsız işçi alınacaktır. Personel alımında KPSS şartı bulunmamaktadır.

Tuzla Belediyesi personel alımı için başvuru zamanı: Adaylar başvurularını 12 Kasım 2021 tarihine kadar yapacaklardır.

Tarım Kredi 7 Şehirde 47 Kooperatif Görevlisi - Mühendis Alımı

Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesinde iki farklı bölge birliği bünyesinde 47 kamu personel alımı açıklandı. Gaziantep ve Mersin Bölge Birlikleri Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi alımı kapsamında 47 kontenjan açıklandı. Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kilis illeri için yeni başvuru süreci başladı.

Başvurular 8 Kasım 2021 tarihine kadar yapılabilir. Başvurular online olarak aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden hemen yapılabilir.

İzmir Büyükşehir Belediyesi En Az İlkokul Vasıflı Vasıfsız 71 Personel Alımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere en az ilkokul mezunu sürekli kadroda 71 personel alınacaktır. Personel alımında KPSS ve ikamet şartı bulunmamaktadır. Adaylar başvurularını 8 Kasım 2021 tarihine kadar yapacaklardır.

İzmir Büyükşehir Belediyesi personel unvan ve sayıları: 5 Bahçe Bakım Elemanı, 4 Elektrik ve Elektronik Teknisyeni, 2 Elektronik haberleşme Teknikeri, 3 Hemşire, 5 Kazıcı, 1 Kontrol Otomasyon Teknikeri, 10 İş Makinesi Operatörü, 2 Sağlık Teknikeri, 1 Seramik ve Cam Tasarım Teknikeri, 3 Süpürge İşçisi, 2 Yönetici Asistanı, 2 Parke Bordür Ustası, 15 Şoför, 2 Sosyolog, 5 İnşaat Teknikeri, 3 Gıda Teknikeri, 3 Elektrik Teknikeri, 3 Diyetisyen.

Bodrum Belediyesi KPSS Şartsız 184 Sürekli İşçi Alımı

Muğla ili Bodrum Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadro personel alınacaktır. Personel alımında KPSS şartı yoktur.

Bodrum Belediyesi personel alımında hangi unvan kaç kişi? 54 beden İşçisi, 10 Büro İşçisi (Engelli), 120 İşçi (Arkeolog/Sanat Tarihçisi, Beden İşçisi, Boyacı, Demirci, Yazılım/Donanım Personeli, Elektrikçi, Harita Teknikeri, İnşaat Teknikeri, İnşaat Mühendisi, Veteriner Teknikeri, Lastikçi, Marangoz, Kaportacı, Klimacı, Sosyolog, Finisher Operatörü, Greyder Operatörü, İş Makinesi Operatörü, Ağır Vasıta Şoförü, Tır Şoförü, Traktör Şoförü, Veteriner, Ziraat Mühendisi, Mimar, Şehir Plancısı, Harita Mühendisi, Güvenlik Personeli)

Bodrum Belediyesi personel alımı için başvuru zamanı: Adaylar başvurularını 11 Kasım 2021 tarihine kadar yapacaklardır.

Kültür Bakanlığı KPSS Şartsız Güncel 2 Personel Alımı

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde sözleşmeli 4/B bilişim personeli alımı başvuru ilanı yayımlandı. Bakanlık Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğünde istihdam edilmek üzere sözlü ve uygulamalı sınavla yeni bilişim personeli alımı başvuru şartları ve tüm süreç bu yazımızda yer alıyor.

Adaylar başvurularını 15 Kasım ile 3 Aralık 2021 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Başvurular online olarak alınacak. Başvuru ekranı açıldığında sizleri ayrıca bilgilendireceğiz.

Belediyeler Birliği 16 Destek Personel ve Uzman Alımı

Türkiye Belediyeler Birliği bünyesinde istihdam edilmek üzere 16 personel alınacaktır. Personel alımında ikamet şartı yoktur. Belediyeler personel alımı için başvuru zamanı: Adaylar başvurularını 19 Kasım 2021 tarihine kadar yapacaklardır.

MEB 750 Kamu Personeli Alımı Başvuru Kılavuzu Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı MEB EKPSS 50 puan şartıyla 750 kadroya daha yeni kamu personeli alımı açıkladı. Başvurulara dair tüm detayları aşağıdaki bağlantıdan hemen ulaşabilirsiniz.

Bahçeli Belediyesi 2 Ayniyat ve Ambar Memuru Alımı

Kamu ilan sayfasında yayımlanan ilana göre Niğde ili Bahçeli Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 memur alınacaktır. Personel alımında KPSS 70 puan şartı olup ikamet şartı bulunmamaktadır. Adaylar başvurularını 8 – 12 Aralık 2021 tarihleri arasında yapacaklardır.

Hacı Bayram Üniversitesi KPSS 55 Puan En Az Lise 73 Personel Alımı

Hacı Bayram Veli Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli 73 personel alınacaktır. Personel alımında KPSS 55 puan şartı olup ikamet şartı yoktur. Hacı Bayram Veli Üniversitesi alınacak personellerin sayı ve unvan dağılımı: 22 Büro Personeli, 16 Temizlik Personeli, 1 Mimar, 2 Mühendis, 13 Teknisyen, 2 Diğer Teknik Hizmet Personeli, 13 Programcı, 2 Sistem Programcısı ve 2 Çözümleyici.

Hacı Bayram Veli Üniversitesi personel alımı için başvuru ne zaman yapılacak: Adaylar başvurularını bu ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarih (4 Kasım 2021) itibariyle 15 (on beş) gün içinde yapacaklardır.

İl Özel İdare B Ehliyetli 1 İşçi Alımı

Kırklareli İl Özel İdare Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu geçici kadroda 1 Düz işçi alınacaktır. Personel alımında KPSS şartı bulunmamaktadır.

Özel İdare Müdürlüğü personel alımı için başvuru süresi: Adaylar başvurularını 8 Kasım 2021 tarihine kadar yapacaklardır.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 32 Şoför ve Personel Alımı

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere geçici ve sürekli kadroda 32 Şoför ve Personel alınacaktır. İzmir Büyükşehir Belediyesi personel alımı için başvuru süresi: Adaylar başvurularını 8 - 12 Kasım tarihleri arasında yapacaklardır.

Milli Eğitim Bakanlığı 50 Yaş Sınır Sürekli 3 İşçi Alımı

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Malatya ili Hekimhan Öğretmenevi bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda 3 işçi alınacaktır. MEB personel alımı unvan ve sayıları: 1 Temizlik Görevlisi, 1 Ön Büro (Resepsiyon) ve 1 Destek Personeli (Yardımcı Hizmetler).

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı için başvuru süresi: Adaylar başvurularını 9 Kasım tarihine kadar yapacaklardır.

Şahinbey Belediyesi B Ehliyetli İkamet Şartsız 50 Zabıta Memuru Alımı

Gaziantep ili Şahinbey Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 50 Zabıta Memuru alınacaktır. Şahinbey Belediyesi personel alımı için başvuru süresi: Adaylar başvurularını 13 – 17 Aralık tarihleri arasında yapacaklardır.

Beylikdüzü Belediyesi Kadrolu 3 Memur Alımı Açıklandı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda kadrolu personel alınacağı açıklanmıştır. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Beylikdüzü bünyesinde istihdam edilmek üzere kadrolu 3 Müfettiş Yardımcısı alınacaktır.

Beylikdüzü Belediyesi personel alımı için başvuru zamanı: Adaylar başvurularını 20 – 24 Aralık tarihleri arasında yapacaklardır.

Tarım Bakanlığı Kadrolu 7 Memur Alımı Bugün Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde kadrolu memur alımı başvuruları 5 Kasım 2021 itibarıyla başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı KADROLU MEMUR ALIMI bugün başladı. Tarıma 7. derece kadrolara atanmak üzere yeni memur alımı sınav başvuruları 5 Kasım’dan itibaren aşağıdaki başvuru ekranından hemen yapılabilir. Başvurular 5-15 Kasım 2021 tarihleri arasında aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden hemen yapılabilir.

Kocatepe Üniversitesi En Az Lise 20 Personel Alımı

Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli 20 personel alınacaktır. Personel alımında ikamet şartı bulunmamaktadır. Kocatepe Üniversitesi alınacak personellerin sayı ve unvanları:

3 Mühendis, 5 Tekniker, 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve 7 Temizlik Görevlisi. Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı için başvuru zamanı: Adaylar başvurularını bu ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günü (5 Kasım 2021) takip eden 10 gün içinde yapacaklardır.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi 10 Unvanda 90 Sözleşmeli Personel Alımı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 4/B sözleşmeli 90 personel alınacaktır. Personel alımında ikamet şartı bulunmamaktadır. Gaziosmanpaşa Üniversitesi alınacak personellerin sayı ve unvanları: 34 Hemşire, 1 Ebe, 9 Sağlık Teknikeri, 1 Eczacı, 2 Fizyoterapist, 3 Röntgen Teknisyeni, 1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 9 Büro Personeli ve 13 Temizlik Görevlisi. Gaziosmanpaşa Üniversitesi personel alımı için başvuru zamanı:

Adaylar başvurularını bu ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günü (5 Kasım 2021) takip eden 15 gün içinde yapacaklardır.

Dışişleri Bakanlığı KPSS şartsız Kamu Personel Alımı

T.C. Dışişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından sözleşmeli bilişim personeli sınav ilanına online başvurular bugün başladı. Adaylar sınav başvuruları 5 Kasım 2021 Cuma günü itibarıyla yapabilirler. Başvurular 19 Kasım’a kadar online olarak devam edecek.

Akhisar Belediyesi Sürekli Kadro 40 İşçi Alımı

Kamu kurumu tarafından İŞKUR web sayfasında ilanda sürekli işi kadrosunda 40 personel alınacağı açıklanmıştır. Manisa ili Akhisar Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda 40 işçi alınacaktır. Adaylar başvurularını 8 Kasım tarihine kadar yapacaklardır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326