Akal maliyetine satış yaparak aile bütçesine katkı sağlıyor!

Kahramanmaraş’ın köklü tekstil ve konfeksiyon mağazası AKAL, okulların açılmasına sayılı günler kala düzenlediği kampanya ile aile bütçesine katkı sağlıyor.

Akal maliyetine satış yaparak aile bütçesine katkı sağlıyor!

Akal maliyetine satış yaparak aile bütçesine katkı sağlıyor!

Kahramanmaraş’ın köklü tekstil ve konfeksiyon mağazası AKAL, okulların açılmasına sayılı günler kala düzenlediği kampanya ile aile bütçesine katkı sağlıyor.

07 Eylül 2018 Cuma 17:46

Kentte, 40 yılı aşkın süredir hizmeti veren Akal Mağazasında okulların açılmasına az bir süre kala okul üniforması alışverişi heyecanı başladı.

110 okulun üniforma satışını yapan mağaza, bu sene maliyetine yaptığı satışlarla ailelerin bütçesine can simidi oldu.

 Forma satışlarının devam ettiğini söyleyen Akal Konfeksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Uslu; “Akal olarak biz istikrarlı bir satışla istikrarlı fiyatlarla 40 yıldır vatandaşa hizmet veriyoruz. Bu işte biz okulların %80’ninin üniformalarını biz belirliyoruz. Formalarda bazı esnaflarımız renk uyumlarına kumaş kalitesine uymuyor, Biz okulun kıyafeti neyse birebir onun satışını vatandaşlarımıza sunuyoruz.  Kahramanmaraş’ta bu sektörde dengeleri biz sağlıyoruz, fiyatları bile biz belirliyoruz. Diğer esnaf kardeşlerimiz bizim fiyatlarımıza üç aşağı beş yukarı bizim fiyatlarımıza uyuyor ve bizim kalite ölçülerimize uymaya çalışıyorlar. Bugün biz piyasadan çekilsek bu üniforma fiyatları fazlasıyla artar.” dedi.

MALİYETİNE SATIŞ YAPIYORUZ”

Ekonomik sorunlara rağmen maliyetine satış yaptıklarını ifade eden Uslu şöyle konuştu:

“Oluşan ekonomik savaş dediğimiz hadise ile fiyatlar bu sene çok arttı. Maliyetlerimiz çok arttı. İster istemez bunun fiyatlara yansıması gerekir. Ama biz Akal olarak kar marjını sıfıra indirdik. Neredeyse maliyetine satış yaparak bu fiyat artışlarını çocuklarını okula gönderecek olan velilere yansıtmamaya çalışıyoruz. Biz yaptığımız pazar araştırmasında fiyatların diğer firmalar da %50’lilere varan oranlarda arttığını gördük. Ancak bu fiyat artışlarında vatandaşın cebinde ki para artmadığı için bu artışların vatandaşı yoracağını düşünerek 40 yıldır bu işi yapan bir firma olarak biz karımızdan kısarak masrafımıza çalışarak vatandaşa biraz da olsa katkı yapmak için çalışıyoruz. Hizmet veriyoruz.”

Bu sene de en kaliteli ürünleri en uygun fiyata ulaşmak isteyen velileri mağazalarına davet eden Uslu; “Okul müdürlerimizle, öğretmenlerimizle istişare yaparak üniformaları belirleyip en iyi kalite ile üretip en uygun fiyata vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Bizim için müşteri memnuniyeti, hizmet çok önemli ve bu yüzden velilerin öğrencilerin ilk tercihi çok şükür ki hep Akal oldu. Bizde hep söylediğimiz gibi önce Akal’a sonra okula diyoruz.”  şeklinde konuştu. (İlker Güzeldemirci)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326