Aksay İnşaat, sektörün öncüsü oldu!

Kahramanmaraş’ta, iş adamı Mehmet Say tarafından 1995 yılında kurulan ve hayalleri gerçeğe dönüştüren Aksay İnşaat, binlerce projeye imza attı.

Aksay İnşaat, sektörün öncüsü oldu!

Aksay İnşaat, sektörün öncüsü oldu!

Kahramanmaraş’ta, iş adamı Mehmet Say tarafından 1995 yılında kurulan ve hayalleri gerçeğe dönüştüren Aksay İnşaat, binlerce projeye imza attı.

21 Aralık 2018 Cuma 14:29

Şirket, 23 yıllık sevgi ve başarı öyküsü içine birçok AVM, merkezleri, enerji santralleri, toplu konut alanları sığdırırken; konsept ve marka konut projeleri ile de binlerce ailenin yuvası oldu. Bu başarı öyküsünün yazılmasındaki en büyük etken ise güven ve kalite oldu.

Tüm faaliyetlerinde çevre normlarına uymayı, yapılarda tercih olarak çevre dostu ürünler kullanmayı tercih eden Aksay, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre mirası bırakmayı hedefliyor.

Bin’in üzerinde çalışanıyla geride bıraktığı 23 yıllık serüvende 21 bin dire bitirerek aileleri hayalini kurdukları konutlara kavuşturan Aksay İnşaat, banka faizlerinin yüksek olduğu bu dönemde dev kampanya ile konut alımını kolaylaştırdı.

Aksay İnşaat’ın 1995 yılında şirketleştiğini belirten Aksay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ökkeş Say, “O yıldan bu yana kentin binalaşmasında önemli bir rol oynadık. Bu konuda kente hizmet eden öncü firmalardan birisi olduk. Kahramanmaraş'a ilk tünel kalıp sektörünü getiren firmayız. Belediye öncülüğünde kurulan Doğukent ve Boğaziçi Kooperatif ile birlikte tünel kalıp sistemini Kahramanmaraş'a getirdik” ifadelerini kullandı.

Yurt dışında bir dönem Tacikistan'da çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Say, “Ukrayna, Kırım'da çalışmalarımız oldu. Tacikistan'da hazır beton işletmeciliği yaptık. Yol yapımı için orada birkaç yıl emek verdik. Karadeniz'in birkaç bölgesinde hazır beton işletmeciliği ile ilgili yatırımlarımız oldu. Hazır beton işini bundan 3-4 yıl kadar önce tamamen bıraktık.” Diye konuştu. (Anadolupress)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aaa 1 yıl önce

Rahat uyuyormusunuz kaç tane çocuk cenazesini cesedini ellerimle çıkarttım yaptığınız yerlerden

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326