Aksaya gelin, bankasız-kefilsiz ev sahibi olun!

Kahramanmaraş’ta inşaat sektörünün köklü firmalarından Aksay İnşaat, yeni başlattığı konut kampanyası ile ev hayali kuran ailelerin düşlerini gerçekleştiriyor.

Aksaya gelin, bankasız-kefilsiz ev sahibi olun!

Aksaya gelin, bankasız-kefilsiz ev sahibi olun!

Kahramanmaraş’ta inşaat sektörünün köklü firmalarından Aksay İnşaat, yeni başlattığı konut kampanyası ile ev hayali kuran ailelerin düşlerini gerçekleştiriyor.

24 Aralık 2018 Pazartesi 17:49

Banka faizlerinin yüksek olduğu bu dönemde kampanya düzenleyerek konut alımını kolaylaştıran Aksay İnşaat, kampanya kapsamında bankasız, kefilsiz ve dosya masrafsız müşterilerine 60 ay vade ve yüzde 0,98 seçeneği sunuyor.

Aksay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ökkeş Say, faizlerin yükseldiği dönmede ‘Banka yok, kefil yok, dosya masrafı yok!’ sloganı ile insanların ev sahibi olmalarını istediklerini belirtti.

Say, “Faizler yükseldi, konut alacaklar alamaz oldu, parası olanda yatırım yapmayıp parayı bankaya koymayı tercih ediyordu. Bizde böyle bir kampanya düzenleyerek insanların ev sahibi olmalarını istiyoruz.” dedi.

Kampanya ile ilgili bilgi veren Ökkeş Say, “Bu kampanya kaçmaz. Şu anki hammadde fiyatlarıyla, bu fiyata bu daireleri elde etmek imkansız. Bizim satışa sunduğumuz dairelerle yeni maliyetlerle yapılacak daireler arasında en az yüzde 60 fiyat farkı olur. Normalde gidip bankadan kredi çeken biri en ucuz 1,78 faizle kredi çekiyor. Biz ise 0,89 vade farkı koyuyoruz.  Yani evi 200 değil de 235 bine almış oluyor. Bankadan alsa 285 bin lira ödeyecek. Elimizde 130 bin TL’den 1,5 milyon’a kadar daireler var.  İş yerleri içinde benzer bir kampanyamız olacak. Ödeme ve vade seçenekleri yanı olacak. Burada banka ile muhatap olmak yok. Müşterimiz tapuyu alıyor, bizde tapuya müşterinin borcu kadar ipotek koyuyoruz. Müşterimiz aldığı daireyi sonradan satacak olursa, alıcıda kabul ederse ipotekle birlikte satabilir.” diye konuştu.

Kampanyadan olumlu tepkiler aldıklarını da kaydeden Say, daire tapusu ve evin hazır olması, banka ile muhatap olunmaması ve vade oranın çok cüzi olmasının insanların ilgisini çektiğini sözlerine ekledi. (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326