Atasun Optik’ten Sektörde Bir İlk Atasun Plus

Atasun Optik, sektörde bir ilke imza atarak müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sağladığı Atasun Plus’ı kullanıma sundu.

Atasun Optik’ten Sektörde Bir İlk Atasun Plus

Atasun Optik’ten Sektörde Bir İlk Atasun Plus

Atasun Optik, sektörde bir ilke imza atarak müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sağladığı Atasun Plus’ı kullanıma sundu.

23 Temmuz 2019 Salı 14:47

Türkiye’de sektörünün öncü markalarından Atasun Optik, kullanıcılarının 7/24 yanında olan Atasun Plus’ı hayata geçirdi. Sektörde bir ilk olan Atasun Plus sahibini tanıyarak ihtiyaçlarını belirliyor, kişiye özel birçok fırsat ve ayrıcalık sağlıyor.

50 ilde 240 noktası ve 2 milyonu aşan müşterisiyle sektöründe fark yaratan Atasun Optik CEO’su Nihat Aydın “Son on yılda garanti süreleri, iade koşulları, ücretsiz bakım gibi birçok konuda ilklerle sektörde fark yarattık. Şimdi de müşterilerimizin beklentilerini analiz ederek onlar için ideal bir uygulamayı hayata geçirdik. “Artısı Çok Net” sloganıyla yola çıktığımız Atasun Plus ile artık müşterilerimizin ihtiyacı olan her anda yanlarında olacağız. Müşteri deneyiminin bir markanın başarısı için vazgeçilmez olduğu bu dönemde hedefimiz, her bir müşterimiz için ideal deneyimi yaşatmak” dedi.

Atasun Plus’a, Atasun Optik noktalarından veya web sayfası üzerinden kolaylıkla üye olunabiliyor. Atasun Plus üyesi kendisine özel tanımlanan ayrıcalıklardan SMS yoluyla veya web sayfası üzerinden haberdar olabiliyor. Puan biriktirmeden, kullandıkça daha fazla fırsat sunan Atasun Plus, Plus, Premium, Elit olmak üzere avantajları artan 3 ayrı kategori sunuyor.

Atasun Plus sayesinde üye müşteriler, atasunoptik.com.tr platformu üzerinden geçmiş alışveriş deneyimlerinden kendilerine özel kampanyalara kadar her bilgiye ulaşıp görüntüleyebiliyor.

Anahtar Kelimeler:
AtasunOptik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326