Çırağın AVM açılıyor!

Kahramanmaraş’ta Çırağın Group, tarafından hayata geçirilen Çırağın AVM, 15 Temmuz Pazar günü ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Bölgeye değer kazandıracak Çırağın AVM projesi, 7 katlı hizmet binasında, beyaz eşya, elektronik ev aletleri ve mobilya gibi yaklaşık 10 bin çeşit ürünle, kaliteyi uygun fiyata halka sunacak.

Çırağın AVM açılıyor!

Çırağın AVM açılıyor!

Kahramanmaraş’ta Çırağın Group, tarafından hayata geçirilen Çırağın AVM, 15 Temmuz Pazar günü ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Bölgeye değer kazandıracak Çırağın AVM projesi, 7 katlı hizmet binasında, beyaz eşya, elektronik ev aletleri ve mobilya gibi yaklaşık 10 bin çeşit ürünle, kaliteyi uygun fiyata halka sunacak.

07 Temmuz 2018 Cumartesi 14:37

Kahramanmaraş’ta özellikle kırsal bölgelere yaptığı yatırımlarla şehrin siluetini değiştiren Çırağın Group, inşaat sektöründeki bu başarısını 15 Temmuz Pazar günü, Kurtuluş Mahallesi Şeyh Adil Caddesi üzerindeki AVM açılışıyla taçlandıracak.

İçerisinde beyaz eşya, elektronik, züccaciye, halı, ev tekstili, ev dekorasyonu, Televizyon, Mobilya çeşitleri gibi kaliteli birçok ürünü bir arada bulunduran ve uygun ödeme koşulları sunacak olan Çırağın AVM, kente yakışır bir alışveriş merkezi kazandırmanın haklı gurunu yaşıyor.

Başta halı olmak üzere sektöründe lider markaların satışa sunulacağı AVM’de, her kesimden müşterinin cebine ve zevkine hitap edecek oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları, TV üniteleri ve çocuk odaları satışa sunulacak.

Ayrıca firma, vatandaşlara hizmet vermek için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününü seçti. Bu tarihte kapılarını ziyaretçilerine açacak olan AVM, elektrikli eşyalarından mutfak gereçlerine, hediyeliklerden çeyiz setlerine kadar geniş bir yelpazede ürünlerini açılışa özel indirimlerle müşterilerine sunmaya hazırlanıyor.

Projeyle ilgili bilgi veren Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, Şirketin 1997 yılından beri mobilya, beyaz eşya sosyal tesis ve  inşaat sektöründe  hizmet verdiğini hatırlattı.

Amaçlarının kaliteyi daha ekonomik olarak halka sunmak olduğunu vurgulayan Ali Çırak, “Biz firma olarak inşaat, mağazacılık ve sosyal tesislere uzak değiliz. Mağazamız mevcutta vardı. Burasıda ilimizin kalbinde, kentimizin en gözde yeri. Burada AVM kurmayı hedefliyoruz. AVM’de inşaat çalışmamız bitti.” dedi.

Kentte bu tip işletmelere ihtiyaç duyulduğunu aktaran genç iş adamı, “İnşaat projelerimizde biz zaten kaliteyi uygun fiyata verdik. Şimdide mağazacılık ta bu politikamızı uygulayacağız. Özellikle düğün hazırlığındaki çiftlerimize, 10 bin çeşit ürün yelpazesiyle hizmet sunacağız. AVM’de 15 Temmuz günü hizmet vermeye başlayacağız. Vatanımız ve milletimiz için büyük anlam taşıyan bu tarihi özellikle seçtik. Bizim mağazamızda uygun fiyata kaliteyi görecekler. Bu konuda çok iddialıyız. Biz 20 yıldır bu işi yapıyoruz, şimdi daha büyük bir yerde hizmete devam edeceğiz.” diye konuştu.

Açılışa özel bir çok ürünün uygun fiyata satışa sunulacağını da aktaran Çırak şunları ifade etti;

“İlimizde bu alanda eksiklikler olduğunu fark ettik. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için böyle bir proje başlattık. Biz uygun fiyata en iyi kaliteyi satacağız. Kahramanmaraş’ta çok ciddi sorunlar var. Bazı mağazalar 20,30 ay gibi uzun vadelerle satış yaparak ürünün fiyatını 2 katına satıyor. Buda vatandaşı zora sokuyor. Biz bunu yapmayacağız. Açılışa özel, birçok üründe indirim yapacağız. Amacımız sadece para kazanmak değil, milletimize hizmet etmek. 15 Temmuzda vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz.” (İlker Güzeldemirci)

Son Güncelleme: 07.07.2018 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326