Çırağın AVM kur artışını etikete yansıtmadı!

Kahramanmaraş’ta özellikle kırsal bölgelere yaptığı konut projeleriyle dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çırağın Group, vatandaşlara yönelik inşaat sektöründeki bu desteğini hizmete açtığı Çırağın AVM ile sürdürüyor.

Çırağın AVM kur artışını etikete yansıtmadı!

Çırağın AVM kur artışını etikete yansıtmadı!

Kahramanmaraş’ta özellikle kırsal bölgelere yaptığı konut projeleriyle dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Çırağın Group, vatandaşlara yönelik inşaat sektöründeki bu desteğini hizmete açtığı Çırağın AVM ile sürdürüyor.

09 Ağustos 2018 Perşembe 15:03

İçerisinde beyaz eşya, elektronik, züccaciye, halı, ev tekstili, ev dekorasyonu, Televizyon, Mobilya çeşitleri gibi kaliteli birçok ürünü bir arada bulunduran AVM, başta halı olmak üzere sektöründe lider markaları bünyesinde barındırıyor.

Her kesimden müşterinin cebine ve zevkine hitap edecek uygun ödeme koşulları ile müşterilerini bekleyen AVM, dolar kurunda yaşanan hızlı yükselişi satışa sunduğu ürünlerin etiketine yansıtmıyor.

Açılış öncesi yaptığı toplu ürün alımları stoklarını doldurup Dolar’da yaşanan kur artışından etkilenmeyen Çırağın AVM, beyaz eşya, ev tekstili ve mobilya reyonlarında kentin en düşük fiyatlarıyla vatandaşa desteğini sürdürüyor.

Çırağın Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çırak, Türkiye’deki en uygun fiyatlarla, kurban bayramı öncesi düğün yapacak çiftlere çiftte bayram yaşattıklarını söyledi.

‘Düğün alışverişi Çırağın AVM’de yapılır’ diyen Ali Çırak, “Biz toplu ve yüklü alımlar yaptık ve bunu 6 ay, 1 yıl öncesinden aldığımız için ürünleri en dip fiyatlardan aldık. Böylece Çırağan AVM Türkiye’de ki en uygun fiyatlarla Kahramanmaraş’ta hizmet vermesini sağladık. Kahramanmaraş Halkının özellikle bayram arifesinde ve bayram sonrasında düğün yapacak çiftlerimiz çiftte bayram yaşasın istedik. Kesinlikle bu fiyatlar, bu hizmet kaçmaz. Tüm evlenecek çiftleri biz şubemize bekliyoruz. Çırağan  AVM’ye uğramadan, fiyatlarını görmeden, ürünlerine bakılmadan alışveriş yapmasınlar.Düğün alışverişi Çırağan AVM de yapılır.” şeklinde konuştu.

Dolar kurunda yaşanan hızlı yükselişe dikkat çeken Çırak, bu durumun ürünlerin fiyatlarına olumsuz yansıdığını anımsattı.

ÇIRAĞIN AVM KUR ARTIŞINI ETİKETE YANSITMADI

Ancak, Çırağın AVM’nin bu olumsuz tablodan etkilenmediğini anlatan Çırakoğlu;

“Özellikle son zamanlarda dolar kurlarına bağlı olarak ülke genelinde fiyatlarda büyük bir fiyat artışı gerçekleşti. İster istemez bizim ürünlerimize de bu fiyat artışı meydana geldi. Ama biz bu fiyat artışının bir kuruşunu bile yansıtmadık. Dolayısı ile şu an dip fiyatlar. Bugün şubemizde satmış olduğumuz ürünlerle, piyasadaki aynı ürün ya da muadili ürünlerle arasında dahi çok ciddi fiyat farkları olduğunu biliyoruz. Gelen müşterilerimiz, hemşerilerimiz fiyatları gördüklerinde çok rahat bir tane, iki tane bunu da anneme kardeşime diyerek alım işlemlerini gerçekleştiriyorlar. Bu fırsat kaçmaz. Tüm Kahramanmaraş Halkını AVM’mize bekliyoruz. Ürünlerimiz stoklarla sınırlı, gelsinler bu fırsatı değerlendirsinler.” diye konuştu.

PEŞİN FİYATINA KREDİ KARTLARINA TAKSİT İMKANI, AÇIK HESAP İMKANI VAR

Ödeme koşulları ile ilgili bilgi de veren Ali Çırak, ödemelerde kısa süreli gecikmelerden fark ücreti almadıklarını vurguladı.

Çırak şöyle konuştu;

“Fiyat politikalarımız gereği 3 gün, 5 gün gecikmeler de 1 aylık gecikmeler de fark almıyoruz. Hemşerimizin o ay durumu olmayabilir, insanlık hali sonra ki ay ikisini bir getirir. Biz bu durumlarda diğer kurumlar da olduğu gibi gecikme farkı talep etmiyoruz. Bu da bizi ülke de ki bölgede ki diğer kurumlardan ayıran en büyük özelliklerimizden biri. Çırağan AVM Çırağan Gruba bağlı bir yapı. Bu yapı daha önce memleketimiz de inşaat üretiyordu. Ailelerimizi evlendiriyordu. Şimdi ise yaptığı evlerin içini beyaz eşyası, mobilyası, ev tekstili, küçük ev aletleri ile doldurmaya hazırlanıyor. Hemşerilerimize bu hizmeti büyük fırsatlarla veriyoruz. Gelsinler görsünler bu fırsatı değerlendirsinler. (İlker Güzeldemirci)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326