Gurbetteki Maraşlıların imdadına yöreselbunlar.com yetişti

Artık şehir yaşamında sağlıksız ürünler yemeyi tercih etmeyenler, organik ürünlere online sipariş vererek ulaşıyor. Buradan hareketle yola çıkan Kahramanmaraşlı girişimci İbrahim Nacar, Kahramanmaraş ve çevre bölgelerden topladığı organik ürünleri internet sitesi üzerinden satıyor.

Gurbetteki Maraşlıların imdadına yöreselbunlar.com yetişti

Gurbetteki Maraşlıların imdadına yöreselbunlar.com yetişti

Artık şehir yaşamında sağlıksız ürünler yemeyi tercih etmeyenler, organik ürünlere online sipariş vererek ulaşıyor. Buradan hareketle yola çıkan Kahramanmaraşlı girişimci İbrahim Nacar, Kahramanmaraş ve çevre bölgelerden topladığı organik ürünleri internet sitesi üzerinden satıyor.

01 Temmuz 2019 Pazartesi 15:45

Özellikle Kahramanmaraş yöresine has ürünlerini pazarlama kararı alan Nacar, 4 yıl önce kurduğu "yöreselbunlar.com" internet sitesi ile sektöre girdi. 

Kuruyemiş, zeytin, zeytinyağı, bal, reçel, salça, pekmez, tarhana, firik, dondurma, peynir, tere yağ gibi sayısı ürünü bünyesinde barındıran firma aldığı siparişleri uzay teknolojisi kullanılarak üretilen özel ambalajlarda soğuk zinciri bozulmadan internet üzerinden müşterilerine ulaştırıyor.

Kurduğu internet sitesi ile organik ürünleri pazarlamaya başladığını belirten ‘Yöreselbunlar.com’ kurucusu İbrahim Nacar, “Başarıyı yakalamak için çok seçici davranıyoruz. Tedarikçilerimle ürünleri seçerken en iyilerini müşterilerimize sunmak istiyoruz" dedi.

Firmanın kuruluş ve çalışma prensipleriyle ilgili bilgi veren Nacar “2015 yılında yöreselbunlar.com’u kurduk. Amacımız Türkiye’nin farklı bölgelerinden herkesin ulaşamadığı yöresel ürünleri uygun fiyatla sağlıklı koşullarda alabilmesini sağlıyoruz. Günümüzde büyükşehirlerde oturanlar yöresel ürünlere özlem duyuyor. Bizde bu özlemi giderebilmek adına ürünlerin soğuk zincir bozulmadan sağlıklı koşullarda doğal, organik ürünleri Türkiye’nin en uzak noktasına en geç 48 saat içerisinde ulaştırıyoruz. Kahramanmaraş’tan şehir dışına özellikle dondurma gönderimi çok fazla. Dondurma şoklanarak gönderiliyor. Fakat diğer ürünlerin bozulmadan müşteriye ulaştırılması büyük önem taşıyor. Peyniri şoklayarak gönderemezsiniz, peynir bozulur. Biz bunun gibi durumlar için AR-GE ekibi kurduk. Bir yıllık çalışma sonucu nasıl yollayacağımıza karar verdik. Bunun için soğuk zincir sistemi kurduk. Ürünleri özel uzay paketleriyle yolluyoruz. Yani içine sıcak ve soğu geçirmeyen ambalaj kullanıyoruz.” Diye konuştu.

Şehir dışındaki Maraşlıların en çok firik hasreti çektiğini ve bu alanda araştırma yaparak ürünü en taze şekilde müşterilerine ulaştırdıklarını anlatan İbrahim Nacar, şunları kaydetti;

“Firiği uzak şehirlere göndermek gerçekten zor. Firiği çok iyi muhafaza etmek gerek, ne sıcak, ne soğuk olacak. Geliştirdiğimiz uzay teknolojisi kullanılarak yapılan ambalajımızı firikte denedik ve yaklaşık 60 saat boyunca firiğin muhafazasını sağladık. Ürün tazeliğini koruyabiliyor, müşterilerimiz tam tadında tazeliğini koruyan firiği afiyetle tüketebiliyor.”

Ürün güvenliği konusunda firmanın denetlendiğini ve ödül aldığını aktaran Nacar, gönderilen ürünlerin deforme yada bozulma olması durumunda müşterilere ücretsiz geri gönderim yaptıklarını ifade ederek şunları ekledi;

“Müşterilerimiz çok memnun. Geride bıraktığımız 4 yılda başarı ödülleri aldık. Alanımızda iddialıyız. Yaz kış demeden peynirden tutun, firiğe, dondurmaya, tere yağa gibi tüm yöresel ürünler sok zinciri koruyarak yurdumuzun dört bir yanına ulaştırıyoruz.   

  

Ürün güvenliği konusunda firmamız denetime tabi. Bununla ilgili ödüllerimiz var.  Bu ödüller verilirken firmalarla ilgili şikayetler dikkate alınıyor, memnuniyet dereceleri değerlendiriliyor ve şirketlerin geçmişleri inceleniyor. Gelişi güzel ödül verilmiyor. Bizde tüm bu kriterlerden geçtiğimiz için bu ödülleri aldık.

Her ürün için verilen siparişlerde bozulma yada deforme olması durumunda o ürünün aynısını müşterimize ücretsiz bir şekilde yolluyoruz. Çünkü müşterileri memnuniyeti bizim birinci önceliğimiz. Biz kimseye mahcup olmamak için her zaman ürünümüzün arkasındayız.” (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 01.07.2019 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326