Hatırdurağı Kafeden Bir Milyon Liralık Yatırım Atağı

Kahramanmaraşlı girişimci Ahmet Güzeldemirci ve Karpedo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Dağdönderen’in gayretleri sonucu yaklaşık 3 ay önce hizmete açılan Hatır Durağı Kafe, faaliyet alanını genişletiyor.

Hatırdurağı Kafeden Bir Milyon Liralık Yatırım Atağı

Hatırdurağı Kafeden Bir Milyon Liralık Yatırım Atağı

Kahramanmaraşlı girişimci Ahmet Güzeldemirci ve Karpedo Dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Dağdönderen’in gayretleri sonucu yaklaşık 3 ay önce hizmete açılan Hatır Durağı Kafe, faaliyet alanını genişletiyor.

09 Ağustos 2018 Perşembe 17:10

Bir milyon TL değerinde yeni yatırım planlaması yapan şirket ortakları, Karpedo Dondurma ve Hatırdurağı Kafe ortaklığında günlük 5 ton yaş ve kuru pasta ile 80 ton dondurma üretim kapasitesine sahip tesis inşa edecek.

Yeni yatarım hamlesiyle ilgili bilgi veren şirketin Genel Müdürü Ahmet Güzeldemirci, kısa süre önce girdikleri hizmet sektöründe kalite çıtasını üst noktaya taşıdıklarını söyledi.

Yeni yatırım projesinde günlük 5 ton yaş ve kuru pastanın yanı sıra 80 ton dondurma üretimi yapmayı hedeflediklerini aktaran Güzeldemirci;   

“Önümüzdeki günlerde 1 milyon TL değerinde tesis yatırımı yapacağız. Bu tesiste günlük 5 ton kapasiteli kuru pasta, yaş pasta ve unlu mamuller üretmeyi yapılacak.  Bu projeyi tamamen kendi öz sermayemizle gerçekleştiriyoruz. Ortağımız olan KARPEDO dondurmanın desteğiyle günde 80 ton dondurma üretmeyi hedefliyoruz. Bu proje ile birlikte Pastane ve Restoran sektörüne farklı bir soluk getiriyoruz. Kahramanmaraş merkezde büyük bir üretim tesisi kurduk. Üretim tesisi binası hazır, üretime çok yakın zamanda başlayacağız.

Kahramanmaraş halkının aramış olduğu, teveccüh etmiş olduğu kalite ve hizmet standardının Kahramanmaraş’ta üç ay gibi kısa bir sürede yakaladık. Bu teveccühü karşılıksız bırakmama adına şuanda günlük 5 ton kapasiteli kuru pasta, yaş pasta ve unlu mamuller imalatına başlıyoruz.” diye konuştu.

“5 YILDA 50 MİLYON TL’LİK YATIRIM HEDEFİMİZ VAR”

Şirket olarak gelecek 5 yıl içerisinde 50 milyon liralık yatırım palanlarının olduğunu da aktaran Güzeldemirci; “Şuan Kahramanmaraş’ta 4 şubemiz var. Bu sayıyı önümüzdeki 5 yılda 20’ye yükseltmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki 5 yılda 50 milyon TL değerinde yatırım yapmayı hedefliyoruz.” dedi.  

ÜSTÜN VE KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞI BÜYÜMEYİ BERABERİNDE GETİRDİ

Şirket olarak hizmet sektöründe kısa sürede yakaladıkları başarıyı üstün ve kaliteli hizmet anlayışıyla hareket etmelerine bağlayan Güzeldemirci şunları kaydetti;

“Babamın mesleği gereği 7 yaşımdan beri esnaflığın içerisindeyim. 6 yıldır özel bir şirketler farklı bölümlerde müdürlük yaptım. En son genel müdürlük yaparken işi bıraktım ve kendi konseptimi oluşturarak bu işe başladım.

Halkımıza bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Ortağım, KARPEDO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Dağdönderen’in bize verdiği destek ile halkımıza daha iyi, daha kaliteli, daha leziz tatlar sunmak için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz.” (Abdulbaki Alakaya)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326