Kervan-Alpedo, dünya genelinde patent çalışması başlattı!

Kahramanmaraşlı dondurma üreticisi Alpedo, dünya genelinde patent çalışması başlattı.

Kervan-Alpedo, dünya genelinde patent çalışması başlattı!

Kervan-Alpedo, dünya genelinde patent çalışması başlattı!

Kahramanmaraşlı dondurma üreticisi Alpedo, dünya genelinde patent çalışması başlattı.

03 Temmuz 2018 Salı 14:43

Türkiye genelinde olduğu gibi yurt dışında da bilinen ve beğeniyle tüketilen Maraş Dondurmasının taklit edilerek yozlaşmasını önlemek üzere, harekete geçen Kahramanmaraşlı dondurma üreticisi Alpedo, dünya ülkelerinde marka tescil çalışması başlattı.

Kahramanmaraş’ta 1970 yılından itibaren hizmet veren Kervan Pastanesi ve Dondurma Gıda Şirketi, yurt genelinde 11 bölge müdürlüğü, 23 distribütör, 60 ilde satış bayisi ve bin 500 çalışanıyla, başta Arabistan, Dubai, Abu Dhabi, Katar, Umman Krallığı, Irak, Amerika gibi ülkelere ihracat yapan Kervan Pastanesi ve Dondurma Gıda Şirketi, adının dünya ülkelerinde tescil ettirecek.

Bu kapsamda çalışmalarına hız veren şirket, Alpedo adını dünya ülkelerinin tamamına yakının da marka tescilini yaptıracak.  

Konuyla ilgili bilgi veren Kervan Pastanesi ve Dondurma Gıda Şirketi Genel Koordinatörü Mustafa Pekel; Alpedo olarak 25 ülkede pazar payımız var. Bizde bu 25 ülke için patent çalışması başattı. Maraş Dondurmasını yeni bir sunumla dünya insanlarının tüketimine sunuyoruz. Farklı kültürlerden oluşan dünya insanları da farklı gördükleri bu tat karşısında kayıtsız kalamıyor. Bizde faliyette bulunduğumuz ülkelerde marka tescilimizi yaptırarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326