Kipaş Holding Ekonomiye Değer Katmaya Devam Ediyor

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB), 2020 yılında gerçekleştirilen 10 milyar dolarlık tekstil ihracatının yaklaşık yarısına katkı sağlayan başarılı ihracatçılarını ödüllendirdi.

Kipaş Holding Ekonomiye Değer Katmaya Devam Ediyor

Kipaş Holding Ekonomiye Değer Katmaya Devam Ediyor

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB), 2020 yılında gerçekleştirilen 10 milyar dolarlık tekstil ihracatının yaklaşık yarısına katkı sağlayan başarılı ihracatçılarını ödüllendirdi.

25 Ekim 2021 Pazartesi 16:03

Tekstil sektöründeki ihracata katkı sağlayan firmalar için gerçekleştirilen törende; Kahramanmaraş’ın ve Türkiye’nin en büyük entegre üretim tesislerine sahip Kipaş Tekstil Platin Ödül alan ilk 15 firma arasında 10’uncu, Kipaş Holding’in ihracat işlemlerini gerçekleştiren Kipaş Pazarlama ise 7’nci oldu.

KAHRAMANMARAŞ’TA İLK ONDA YER ALAN TEK FİRMA

‘İTHİB İhracata Değer Katanlar’ ödül töreninde 35 platin, 59 altın, 74 gümüş ve 302 bronz olmak üzere toplam 470 firma ödül, 652 firma ise başarı sertifikası almaya hak kazandı. Listede; Ak-Pa Tekstil, Kordsa Teknik Tekstil ve Zorlu Dış Ticaret ilk 3 sırada yer alırken Kipaş Holding’e bağlı Kipaş Tekstil ve Kipaş Pazarlama listede üst sıralarda yer alarak Kahramanmaraş’ın gururu olmaya devam etti.

SÜRDÜRÜLEBİLİR ÜRETİMİN ÖNCÜSÜ

Bünyesinde 11 bin çalışanı bulunduran Kipaş Holding’e bağlı Kipaş Tekstil, yıllık üretim kapasitesi 80 milyon metre kumaş ve günlük 330 ton iplik olan ve yaklaşık 6 bin çalışanı ile yüksek teknolojiye dayalı, sürdürülebilir bir üretim anlayışına sahip. Teknik tekstil, iplik, dokuma, denim ve boya terbiye işletmeleriyle tam entegre üretim yapan Kipaş Tekstil dünyanın birçok noktasına ihracat gerçekleştiriyor.

Sürdürülebilir üretim konusunda da dünyanın önde gelen tekstil üreticilerinden olan Kipaş Tekstil, bu sene İstanbul’da ve İrlanda’nın başkenti Dublin’de Kasım ayında gerçekleştirilecek olan Sürdürülebilir Tekstil Konferanslarının da ana sponsoru oldu.

DOĞADAN ALDIĞINI DOĞAYA GERİ KAZANDIRIYOR

Geçtiğimiz aylarda Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz ve Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun öncülüğünde Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü arasında '500 Bin Ağaç Bağışı Projesi'nin protokolü imzalanmıştı. Son dönemde ülkemizde gerçekleşen afetler nedeniyle dikilecek fidanlar felaket yaşanan bölgelere aktarıldı ve ek olarak 2 milyon TL’de daha bağış yapılarak toplamda 7 milyon TL Kipaş Holding doğaya destek sağlanmış oldu.

BU ŞEHRİN GURURU OLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz;

“ Pandemi dönemiyle birlikte yaşanan tüm zorlu şartlara rağmen biz rotamızı her zaman başarıya ve gelişmeye yönlendirmiş bir firma olarak her daim güçlenmeye devam ediyoruz. Başta tekstil ve kağıt olmak üzere faaliyet gösterdiğimiz 6 ana sektörde 11 bin kişilik çalışan ailemizle yatırım alanımızı ve istihdamımızı sürat kesmeden arttırıyoruz. Bu başarılarımızın temelini özellikle; Ar-ge çalışmalarına yaptığımız yatırımlar, sürdürülebilir, yüksek teknolojiye dayalı, çevreye ve doğaya saygılı faaliyet anlayışımız ve bir aile bilinci ile işimize sahip çıkmamız yatıyor. Kısacası; üretmeye, istihdam sağlamaya ve ülkemize kazandırmaya devam edeceğiz. Bizleri her geçen gün iyi noktalara taşıyan ve ülke ekonomimize büyük katkı sağlayan Kipaş Ailesinin değerli mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326