Körfez Döner Yeni Şubesiyle Hizmete Açıldı

Yaklaşık 22 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren ve 11 yıldır da Körfez Döner markasıyla Kahramanmaraş’ta hizmet veren Körfez Döner üniversite kampus şubesini açtı.

Körfez Döner Yeni Şubesiyle Hizmete Açıldı

Körfez Döner Yeni Şubesiyle Hizmete Açıldı

Yaklaşık 22 yıldır gıda sektöründe faaliyet gösteren ve 11 yıldır da Körfez Döner markasıyla Kahramanmaraş’ta hizmet veren Körfez Döner üniversite kampus şubesini açtı.

11 Ekim 2019 Cuma 15:58

Körfez Döner Kampüs Şubesi, çok sayıda davetli ve vatandaşın katıldığı görkemli bir açılışla hizmete girdi.

22 YILDIR SEKTÖRÜN ÖNCÜLERİNDEN

 Körfez Döner’in kurucusu ve sahibi Ömer Kaplan, burada yaptığı açıklama da, kendilerini tercih ettikleri için tüm Kahramanmaraş’a teşekkür etti. Kaplan, sektörde 22 yıldır faaliyet gösterdiklerini ifade ederek Körfez Döner olarak 11 yıldır büyüyerek faaliyetlerini sürdürdüklerini dile getirdi.

Kaplan “Bayilik vermiyoruz, almıyoruz kendi emeğimizle öz sermayemizle şubelerimizi açıyoruz. 20 yıldan fazladır bu sektörde faaliyet gösteriyoruz. Üniversite, kampus şubemizi de hizmete açtık ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Öğrencilerimiz burada Kahramanmaraş kültürü ile buluşturduğumuz döner çeşitlerimizi yiyecekler.  ‘’dedi.

TÜM ÜRÜNLERİMİZ BİRİNCİ KALİTE VE YERLİDİR

Ömer Kaplan, dönerde kullanılan hemen her ürünün yerli ve helal gıda olduğunun altını çizerek, kesilen etler ve müşteri memnuniyetine çok dikkat ettiklerini ifade etti.

Firmada bulundurdukları birçok ürünün günlük ve taze olduğunu anlatan Kaplan ‘’Firmalarımızda bulundurduğumuz tüm ürünlerimiz günlük ve tazedir. Herşey kendi imalatımızdır ve dışarıdan hiçbir ürün almıyoruz. Baharatı Kahramanmaraş’tan tavuklarımız helal gıda sertifikası olan firmalardan kullanıyoruz. Kahramanmaraş halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi tercih ettikleri için gurur duyuyoruz. Biz hemşerilerimizden razıyız inşallah onlarda bizden razıdır. 11 yıldır Körfez Döner olarak devam ettirdiğimiz serüvenimizde bizleri yalnız bırakmayan Kahramanmaraş halkına buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz. ‘’

Son Güncelleme: 11.10.2019 18:25
Anahtar Kelimeler:
Körfez DönerÖmer Kaplan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326