Marfi Otomotiv’den, filo hizmeti!

Fiat Marfi Otomotiv, müşterileri için gerçekleştirdiği projelerine bir yenisini ekleyerek ‘araç kiralama’ projesini hayata geçirdi.

Marfi Otomotiv’den, filo hizmeti!

Marfi Otomotiv’den, filo hizmeti!

Fiat Marfi Otomotiv, müşterileri için gerçekleştirdiği projelerine bir yenisini ekleyerek ‘araç kiralama’ projesini hayata geçirdi.

23 Haziran 2018 Cumartesi 15:08

Ezber bozan yeni projesine 2018 yılının Ocak ayında başlayan Fiat Marfi,  hızlı çözüm, uygun fiyat ve yaygın bayii ağı ile Kahramanmaraş’ta otomobil kiralama hizmetini bir adım öne taşıyor.

Marfi’nin bünyesine kattığı yeni hizmetle ilgili bilgi veren Fiat Marfi Otomotiv Filo Kiralama Yöneticisi Gülşah Aksoy, 350 Araç’tan oluşan filo hizmeti verdiklerini söyledi.

Üst segment araç kiralama hizmeti verdiklerini de belirten Gülşah Aksoy, “Müşterinin istekleri sadece sıfır araba değildi kiralama ile de istekler alıyorduk. Araba kiralama önce Kahramanmaraş’ta çok yaygın değildi ama şuan yaygınlaşmaya başlıyor. Daha çok, firmalara araba kiralıyoruz. Firmalara biz bu konuda elimizden gelen tüm destekleri veriyoruz. Müşterilerimiz genellikle burayı bir ev bir aile gibi görüyor. Burada iletişim de çok kolay, herkes kiminle konuşacağını biliyor.

Marfi Filo kiralama işine 200 araçla başladı. Ama şuan 350 arabamız var. Hedefimiz yılsonuna kadar yaklaşık olarak 550-600 araçlık bir filo kurmak. Bir yıl daha atlatırsak daha çok rahatlayacağız diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Hem kurumsal hem de bireysel hizmet verdiklerini ifade eden Aksoy, müşterilere TL üzerinden aylık sabit fiyat avantajı sunduklarını kaydetti.  

Aksoy; “Burada sadece Fiat marka araçlarımız yok. Alfa-Romeo  ve Jeep Marka araçlarımız da bulunuyor. Biz burada hem kurumalara hem bireysel kiralamaya ağırlık veriyoruz. Eczacılar, Avukatlar ve Doktorlardan yoğun istek alıyoruz.” dedi.

Kiraya verilen araçların tamamının kaskolu olduğunu ve her hangi bir kaza durumunda hasrı kaskonun ödediğini aktaran Aksoy şu bilgileri verdi:

“Fiyatlarımız uygun hizmetimiz güzel. Bunu Marfide olduğum için söylemiyorum. İstanbul firmaları, büyük firmalar sektörde bunlar Euro ile veriyorlar. Her ay müşteri daha fazla ödüyor.  Kur arttığı için müşteriler her ay daha fazla ödemek zorunda kalıyor. Biz ise her ay sabit bir fiyat istiyoruz. Fiyatlarımız TL ama müşterimiz Euro ya da Dolar üzeri ödemek isterse kabul ederiz.

Sabit bir araç kiralama sorunu da yok bizde. İsterlerse bir yıl sonra araçlarını başka model bir araçla değiştirebilirler. İstedikleri zaman değişim yapılıyor.

Bazen aylık ödemeleri gereken miktar artabiliyor bunun sebebi ise arabanın sektörde değer kazanması. Biz burada sadece sıfır araç kiralıyoruz ikinci el asla vermiyoruz. Sıfır aracın fiyatı artarsa eğer benim de maliyetim ona göre artıyor. Bu artışın en önemli nedeni ise kurda olan artışlar.

Bizde müşteri memnuniyeti en ön planda olduğu için araçlarımızın hepsi kaskoludur. Herhangi gibi bir kazada hasarı kaskomuz karşılıyor. Arabaları tamirdeyken biz onlara yedek arabalarını gönderiyoruz.

Renta Car iş yerlerine araba kiralamıyoruz kesinlikle.  Biz daha çok kurumlara ve ne iş yaptığını bildiğimiz bireysel kişilere vermeyi tercih ediyoruz. Kısa dönem kiralama asla vermiyoruz. Dönemlerimiz 12 ay, 24 ay ve 36 aydan oluşuyor.” (İlker Güzeldemirci)

Son Güncelleme: 29.06.2018 13:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326