MirFix bölgenin hakimi oldu

Kahramanmaraş’ta 13 yıldan bu yana hizmet veren Almir İnşaat, kendi bünyesinde kurduğu MirFix markası ile yapı kimyasalı üretimi yapıyor. Günlük 4 bin torba üretim ile bölgenin en büyük üreticisi olan firma yapı sektörünün aranan markası oldu.

MirFix bölgenin hakimi oldu

MirFix bölgenin hakimi oldu

Kahramanmaraş’ta 13 yıldan bu yana hizmet veren Almir İnşaat, kendi bünyesinde kurduğu MirFix markası ile yapı kimyasalı üretimi yapıyor. Günlük 4 bin torba üretim ile bölgenin en büyük üreticisi olan firma yapı sektörünün aranan markası oldu.

21 Ekim 2017 Cumartesi 22:05

Ulusal bir marka olma hedefiyle üretim bandını her geçen gün genişleten firma 2 bin 500 metre kare alana sahip fabrikada 25 çeşit kimyasal yapı malzemesi ürünü üretiyor.

Almir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özdemir, firma ve markayla ilgili yaptığı açıklamada bölgede ciddi bir marka haline geldiklerini söyledi. Kahramanmaraş ve çevre illere hizmet verdiklerini anlatan Özdemir; “13 yıldan bu yana Kahramanmaraş ve çevre illerde hizmet vermekteyiz. Kendi bünyemizde MirFix yapı kimyasallarını kurduk. Bölgede ciddi bir marka pozisyonuna geldik. Hedefimiz Kahramanmaraş’tan uluslararası bir marka çıkartmak.” dedi. 

Dünya standartlarına bir üretim yaptıklarını vurgulayan Özdemir; “Fabrikamız günde 4 bin torba üretimimiz var. Kaliteden ödün vermeden ürettiğimiz bu ürünü kullananlar memnun. Her geçen gün satışımız artıyor.   Kahramanmaraş’ta böyle bir üretim yoktu. Dolayısıyla şehircimizin insanı uzak illerden gelen ürün için ciddi bir nakliye farkı veriyordu, bizde bunu Kahramanmaraş’ta üreterek daha ucuza kaliteli ürün sunma imkânı oldu. Dünya genelinde ünlü markaların kimyasallarını kullanarak uluslararası geçerliliği olacak bir ürün yaptık. 2 bin 500 metre alanda faaliyet gösteriyoruz. Yaklaşık 25 çeşit ürün çıkartıyoruz. Bunlar arasında sıva gurupları, yapıştırıcı gurupları ve yalıtım gurubu yer alıyor.” diye konuştu. 

Üretimin yanı sıra Limak Çimentonun bölge satışından sorumlu olduklarını da ifade eden Özdemir şöyle konuştu; “Alçı bayiliğimiz var. Kendi yapmış olduğumuz işler ağır malzeme olduğu için tamamının nakliyesini biz yapıyoruz. 10 tane nakliye aracımız var, ürünleri fabrikadan tüketiciye direk ulaştırıyoruz.” 

“HEDEFİMİZ ENTEGRE BİR TESİS KURMAK”

İhracat yapan firmalara satış yaptıklarını kaydeden Özdemir, Suriye ve Irak pazarının düzelmesiyle o bölgelere ihracat çalışması planladıklarını kaydetti. Özdemir, önümüzdeki 5 yıl içinde Kahramanmaraş’a tam entegre bir tesis kurarak ulusal marka düzeyinde ürünü yurt çapına yaymayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.  (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326