MÜSİAD’ta görev değişimi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanlığında görev değişimi yaşandı. İşadamı Mustafa Buluntu, başkan vekili olduğu derneğin şube başkanlığına getirildi.

MÜSİAD’ta görev değişimi

MÜSİAD’ta görev değişimi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanlığında görev değişimi yaşandı. İşadamı Mustafa Buluntu, başkan vekili olduğu derneğin şube başkanlığına getirildi.

23 Ekim 2017 Pazartesi 11:10

Kahramanmaraş’ta ilk kez 1994 yılında açılan ve daha sonra kapanan MÜSİAD şubesi, 2015 yılında İş adamı Atıf Şirikçi’nin başkanlığında yeniden faaliyetlerine başlamıştı. İki yılda önemli ölçüde üye sayısını artıran patronlar kulübünde yönetimde değişiklik yaşandı.

Dernek başkanı Atıf Şirikçi iş yoğunluğun gerekçe göstererek koltuğunu, MÜSİAD Yurtiçi Teşkilatlanmalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcıları, Ahmet Şekerli ve Oktay Dede’nin de katıldığı törenle yardımcısı Mustafa Buluntuya devretti. Kısa bir açıklama yapan yeni başkan, MÜSİAD’ın ismini Kahramanmaraş’ta üst seviyelere çıkarmak için mücadele edeceğini ifade etti.

Mustafa Buluntu kimdir?

1971 yılında Kahramanmaraş’ta doğan Buluntu, ilk, orta ve lise tahsilini Kahramanmaraş’ta tamamladı. 1988 yılında girdiği İstanbul Teknik Üniversitesi Harta Mühendisliği Bölümü’nden 1992 yılında mezun oldu. Meslek hayatına 1993 yılında Kahramanmaraş’ta başlayıp birçok projede görev aldı. İmar planları yapımı, imar uygulamaları, köy kadastrosu çalışmaları ve proje müdürlüğü görevlerinde bulundu. 24 yıldır Kahramanmaraş’ta harta mühendisi olarak hizmet vermekte. AK Parti’nin kuruluş aşamasından bu yana, partinin çeşitli kademelerinde görev yaptı.

Okan Üniversitesi Mimarlık-Mühendislik Fakültesi’nde Kentsel Dönüşüm alanında yüksek lisansını tamamladı.

Birçok sivil toplum kuruluşunda görev alandı. Halen, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanvekili görevindeyken Başkan olarak atandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326