NAKSA ile üreticinin yüzü güldü!

NAKSA adını taşıyan markayla Kahramanmaraş’a kurduğu tesiste zeytin yağ üretimine başlayan Abdurrahim Kırkgeçit, kentin zeytinyağını önce Türkiye sonrasında ise dünya pazarında adından söz ettirir bir marka haline getirmeyi hedefliyor.

NAKSA ile üreticinin yüzü güldü!

NAKSA ile üreticinin yüzü güldü!

NAKSA adını taşıyan markayla Kahramanmaraş’a kurduğu tesiste zeytin yağ üretimine başlayan Abdurrahim Kırkgeçit, kentin zeytinyağını önce Türkiye sonrasında ise dünya pazarında adından söz ettirir bir marka haline getirmeyi hedefliyor.

20 Aralık 2018 Perşembe 16:14

2017 yılında, günlük 60 ton zeytin işleme kapasitesine sahip son teknoloji ürünü zeytinyağı fabrikasını devreye sokan Kırkgeçit, henüz 2 yıllık tesis’te müşterilerin memnuniyetini kazanarak yüzde 80 ilerleme kaydetti.

Öner Separator farkıyla, ayrıştırma işleminde kullandığı teknoloji sayesinde zeytinyağını yakmadan elde etmeyi başaran firma reyha ve doğallık yönünden en iyi yağı üretiyor.

Tesisteki üretim aşamalarıyla ilgili bilgi veren Kırkgeçit; “60 ton zeytin işleme kapasitesine sahip en son teknoloji ile zeytin üreticilerimize hizmet vermekteyiz. İlimizde bu alanda çalışan 12 tesis var. Bizim en büyük özelliğimiz; zeytinin hamur ve ayrıştırma işleminde içerinse ilave sıcak su takviyesi yapmamamız. Isıl işlemi makul seviyede tutarak yağı yakmıyoruz. Öner Separator farkıyla kullandığımız teknoloji sayesinde zeytinyağının reyha ve doğallığını bozmadan en iyi yağı üretiyoruz.” diye konuştu.

Yeni bir firma olmalarına rağmen üreticilerin büyük teveccüh gösterdiğini belirten Kırkgeçit, bu durumu şeffaf üretim bandı ve kalite verimliğine bağlıyor.

“MÜŞTERİLERİN YAĞINI SON DAMLASINA KADAR TESLİM EDİYORUZ”

Müşterilerin yağını son damlasına kadar sahibine teslim ettiklerini aktaran Kırkgeçit şöyle konuştu: “Yeni firma olmamıza rağmen ilk yılımızda 10 yılık firmaların seviyesinde ürün işledik. Bunun dönüşleri 2. Yılımızda, yani bu sezonda oldu ve ürün işlemeyi nerdeyse 2’ye katladık. Buda üreticinin elde ettiği yağın kalitesi ve hijyenik ortamda işlenen zeytinden elde edilen ürün verimliği sayesinde oldu. Bütün müşterilerimizin gözü önünde zeytin işliyoruz. Zeytini makineye müşterimizin gözü önünde koyup her işlemi takip etmelerini sağlıyoruz. 6 bölmeli haznede müşterilerimizin yağı bir birine karışmadan son damlasına kadar yine müşterinin gözü önünde tenekelere doldurulur.

Müşterilerimizin zeytinin yağa dönüşüm sürecine canlı olarak tanıklık etmesi bizi mutlu ediyor.

Her geçen gün büyüyen bir işletmeyiz. Geçen yıla oranla bu yıl yüzde 80 büyüdük. Müşterilerimiz bizden 2. Şube açma isteği var. İlerleyen dönemlerde yeni bir yatırım hamlesiyle üreticimizn yanında yer almayı sürdüreceğiz.” (Muttalip Akkuş)    

Son Güncelleme: 20.12.2018 11:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326