Vahapoğlu çiğköfte 3. Şubesini açıyor!

Kahramanmaraş’ta 2012 yılında kurulan Vahapoğlu Çiğköfte, kurban bayramının ardından açılışını yapacağı franchising 3. Şubesi ile yatırım atağını sürdürüyor.

Vahapoğlu çiğköfte 3. Şubesini açıyor!

Vahapoğlu çiğköfte 3. Şubesini açıyor!

Kahramanmaraş’ta 2012 yılında kurulan Vahapoğlu Çiğköfte, kurban bayramının ardından açılışını yapacağı franchising 3. Şubesi ile yatırım atağını sürdürüyor.

15 Ağustos 2018 Çarşamba 18:05

Yöreye has günlük olarak elde yoğurulan Vahapoğlu Çiğköfte, Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesi İsmetpaşa Mahallesi Şeyhadil Caddesi üzerine franchising ile 3. Şubesini açıyor.

Firma açılışa özel düzenlediği kampanya ile 100 gram Çiğköfte Dürümü ve ayranı 3 TL’den satışa sunacak.

Vahapoğlu Çiğköfte 3. Şube franchising Müdürü Hakan Oğulmuş, Kahramanmaraş'ın yerli markası olduklarını söyledi.

Bayram sonrası 3. Şubeyi açacaklarını belirten Oğulmuş,  

“Vahapoğlu Çiğköfte 2012 yılında Kahramanmaraş Bahçelievler mahallesinde kurulan yerli bir markamız. Biz de çiğköftekonusunda Kahramanmaraş’ta markalaşmış, günlük el ile yoğrulan, lezzet olarak da kendini kanıtlamış, Kahramanmaraş’ın en iyi çiğköfte markası olan Vahapoğlu Çiğ Köfte ile franchising anlaşması yaparak, bu lezzeti halkımızın tamamına tatdırmayı ve yöremizin damak lezzetine en uygun şekilde geliştirdiğimiz çiğköftemizin bugün eski itfaiye civarında 3. Şubesini açmayı planlıyoruz.” dedi.

Kentte şube sayısını 10'a çıkartacaklarını aktaran Oğulmuş şunları kaydetti:  

“Kaliteden kesinlikle taviz vermeyişimiz halkımızın büyük teveccühüne yol açtı. Döviz kurundaki artışa rağmen halkımız için kar etmekten vazgeçtik ve fiyatlarımızda artışa gitmedik. Biz kendimizden feragat ederek, ülkemizin bulunduğu bu dar boğazda halkımızın yanında, bizi tercih eden vatandaşlarımızın yanında bunların bütçesini de göz önünde bulundurarak fiyatlarımıza kuruş dokunmadık.  Bu prensiple yola çıkarak hedefimiz Kahramanmaraş merkezde 10’a yakın şube açmak. İleriki zamanda ise tüm Türkiye ye açılarak hedefimiz 500 şubeye ulaşmak.

İnşallah yerli, ulusal, güvenilir ve kaliteli çiğköfte denince akla ilk Vahapoğlu Çiğköfte gelecek.

Buradaki yeni şubemizde değişik bir konsept hayata geçirmeyi planlıyoruz. Kahramanmaraş’ta çiğköfte sektöründe böyle bir konsept daha yok. Burada tamamen doğal, natürel, yöresel ve ahşap’a dayalı bir konsept dizayn ettik. Mağazamızda ürünümüz gibi tamamen doğal olacaktır. Açılışa özel kampanyamızda 100 gram Çiğköfte Dürüm + Ayran açılışa özel 3 TL olacaktır. Allah nasip ederse Kurban bayramından sonraki açılışımıza tüm halkımızı bekliyoruz.” (İlker Güzeldemirci)

Son Güncelleme: 16.08.2018 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326