Yurdagül İnşaat 8 yılda, 4 bin 500 aileyi hayallerine kavuşturdu

Kahramanmaraş’ta, 2010 yılında önce mütevazi bir İnşaat Firması olarak yola çıkan Yurdagül İnşaat, bugün imza attığı projelerle kentin çehresini değiştiriyor.

Yurdagül İnşaat 8 yılda, 4 bin 500 aileyi hayallerine kavuşturdu

Yurdagül İnşaat 8 yılda, 4 bin 500 aileyi hayallerine kavuşturdu

Kahramanmaraş’ta, 2010 yılında önce mütevazi bir İnşaat Firması olarak yola çıkan Yurdagül İnşaat, bugün imza attığı projelerle kentin çehresini değiştiriyor.

01 Ocak 2018 Pazartesi 14:37

Firma sahibi Fatih Yurdagül’ün öncülüğünde 8 yılda 130 konut projesiyle, bin 300 daireyi tamamlayıp sahiplerine teslim eden firma, 4 bin 500’ü aşan müşteri portföyü ile güvene dayalı konut projeleri imar ediyor.

Şirketin kuruluşu ve sektöre giriş nedenini anlatan Yurdagül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yurdagül, Kahramanmaraş’ta yüzlerce proje tamamladıklarını belirtiyor. 10 kişilik çalışan sayısı ile atıldığı iş hayatında bugün 400 kişiye ulaştıklarını söyleyen Fatih Yurdagül; “Şirketimiz 2010 yılında kuruldu. Geçmişte Kahramanmaraş’ta inşaat alanında büyük bir eksiklik olduğunu gördüğüm için bu sektörü tercih ettik. Sektöründe kendini geliştiren firmalar sayılı, bu nedenle yola koyulduk. Geride bıraktığımız 8 yılda şehrimize, yüzlerce proje kazandırdık, binlerce daire teslim ettik. Şuanda 30’a yakın şantiyemiz var. Her şantiyede ortalama 2 ile 7 blok inşaat var. İlk kuruluşumuzda 10 kişi ile başladık, şan bünyemizde 400 kişi çalışıyor.” dedi.

“TAVSİYE İLE GÜVEN İNŞA EDİYORUZ”

Kent genelinde 130 konut projesi tamamlayıp, bin 300 daire yaptıklarını ve 4 bin 500 müşteri portföyüne ulaştıklarını aktaran Yurdagül, tavsiye ile güven inşa ettiklerinin altını çizdi.

Yurdagül şöyle konuştu; “Müşterilerimiz kalite ve güvene önem veriyorsa, Yurdagül İnşaatı tercih etmeli. İnsanlar ev alırken yapılan konutlara bakmalı, firma hakkında araştırma yapıp karar vermeli. Vat edilen tarihte konutları tamamlayabiliyor mu? Bunları araştırmalı. Yurdagül İnşatta kim daire aldıysa memnun kaldı, bir tane daha aldı. Çevresindekilere tavsiyede bulundu. Bugüne kadar 4 bin 500 ailemizi ev sahibi yaptık. Bizim için en önemli reklam bu müşterilerimiz çevresine bizi tavsiye etmesi. Biz tavsiye ile Kahramanmaraş’a güven inşa ediyoruz. Kentin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlıyoruz.”

“30 ŞANTİYEMİZDE 400 ÇALIŞANIMIZLA PROJELERİMİZ DEVAM EDİYOR”

30 şantiyede projelerin hız kesmeden sürdüğü bilgisini veren Yurdagül; “Son yılarda sektörde yaşanan sıkıntı bizi çok etkilemedi. Çünkü insanlar Yurdagül İnşaata güveniyor. Başladığımız projeler kaba inşaatı bitmeden satılıyor. Vatandaşların teveccühü, bize duyduğu güven sayesinde projelerimiz hız kesmeden sürüyor. Sektörde birçok firma güvene dayalı yaşanan sorunlar nedeniyle ekonomik buhrana düşmüş durumda. Çok şükür bizde bu durum yaşanmadı, 400 çalışanımızla, 30 şantiyemizde projelerimiz devam ediyor.” diye konuştu.

“HALKIMIZIN SAHTEKARLAR TARAFINDAN DOLANDIRILMASINA GÖNLÜMÜZ RAZI DEĞİL”

Sektörde sahtekarların çoğaldığına dikkat çeken Yurdagül; “Kentimizde, sat- yap diye yola çıkarak kendini müteahhit sanan ancak yapamayınca tası tarağı toplayıp ortadan kaybolan firmalar halkımızı mağdur ediyor. İnsanların bunlara karşı uyanık olması gerekli. Firmaların kaç yılık geçmişi var, yaptığı binalar zamanında teslim edilmiş mi? Buna bakmaları şart. Bize gelen müşterilerimize özellikle söylüyorum; firmaya baktığınızda bir öz geçmişi olacak. Sermayesi var mı?, gücü ne kadar?, toplumda güvenilirliği nasıl? Bunlara bakmalarını söylüyorum. Parasını verip tapusunu alamayan, binasını eksiklerle alan ve paranın tamamını ödeyip eline hiç bir şey geçmeyen yüzlerce mağdur görüyoruz.  Bizim referansımız müşterilerimiz. Müşteri müşteriyi getirir. Halkımız teveccüh etti, bize güven duydu. Bizde firma olarak bu güvene layık olmaya çalışılıyoruz. Halkımızın sahtekarlar tarafından dolandırılmasına gönlümüz razı değil. Ev alırken aman dikkatli olsunlar, sorsunlar, araştırsınlar, karar verirken acele etmesinler.” ifadelerini kullandı. (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vedat 1 yıl önce

Bu adamı marasın lafları bitirdi adamın yaptığı hiç bir bina yıkılmadı bu adamı yayına çıkartın nerde aksay nerde avşaroğlu nerde çırağın nerde demkay nerde Zetaş hepsinin yıkıldı yıkılmayan da duvarları uçtu patladı şuan bu adamın evinde oturan şahıslar arayın bu adamın elini ayağını öpün

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326