Yurdagül İşaat, Doğukent’e değer katacak

Kahramanmaraş’ta, Yurdagül İnşaatın Doğukent bölgesinde başlattığı konut projesi, fiyat avantajıyla dikkatleri üzerine çekerken, şehir merkezinin farklı bölgelerinde yaşamak isteyenlere yeni alternatifler sunacak.

Yurdagül İşaat, Doğukent’e değer katacak

Yurdagül İşaat, Doğukent’e değer katacak

Kahramanmaraş’ta, Yurdagül İnşaatın Doğukent bölgesinde başlattığı konut projesi, fiyat avantajıyla dikkatleri üzerine çekerken, şehir merkezinin farklı bölgelerinde yaşamak isteyenlere yeni alternatifler sunacak.

28 Aralık 2017 Perşembe 14:36

Bölgeye değer katacak, Orkide adı verilen proje 11 bin metrekarelik alan üzerine kuruluyor. Toplam 154 dairenin bulunduğu proje 7 bloktan oluşuyor. Fırsat projesi olarak nitelenen Orkide konutlarında 3+1’den, 4+1’e kadar farklı daire tipleri yer alacak.

Kahramanmaraş’ın farklı bölgelerinde birçok konut projesine imza atan inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Yurdagül İnşaat,  geçmişe dayanan bilgi birikimiyle semt dokusuna uygun binalar yapıyor. Kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun prestijli projeler inşaa eden, üstün kalitede lüks konutlar ile bulunduğu semte değer katan Yurdagül İnşaat, Doğukent bölgesinde 7 blokluk Orkide projesinin startını verdi.

Bölgede, TOKİ haricinde özel bir firma tarafından geniş kapsamlı hazırlanan ilk konut inşaatı olacak proje, Doğukent ve çevresinde sektöre yön verecek. Projede 3+1 daireler bürüt 160, 4+1’ler 170 metrekare olacak.

Hayat geçirilen proje ile ilgili bilgi veren Yurdagül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yurdagül, konutların özel bir firma tarafından bölgeye inşa edilen ilk konut projesi olacağını belirtti.

Doğuket bölgesini seçerek cesaret isteyen bir adım attıklarını aktaran Yurdagül; “Doğukent’te 7 bloktan oluşan 154 dairelik fırsat projesi başlattık. Doğukent’te yüksek kalitede, güzel bir mevkide özel bir firmanın yaptığı ilk çalışma olduğu için projeye fırsat adını verdik. Bahçesi, geniş peyzaj alanı ve çocuk oyun alanlarıyla site içerisinde sosyal alanımız olacak. Orkide adını verdiğimiz projede, caddeye bakan 2 bloğumuz olacak. Bunlar 4+1, 170 metrekare şeklinde. 5 blokta 3+1 160 metrekare olacak. Topraktan sattığımız daireler de ödeme şeklilerine göre müşterilerimize kolaylıklar sağlıyoruz. Ödemelerde yüzde 30’u peşinat, geri kalan kısımda 1,5 ile 3 bin TL arasında müşteri bütçesine göre taksitlendiriyoruz. Tapu tesliminde de borç kapanıp dire teslim ediliyor.” diye konuştu. 

Projenin uygulamadan yeni çıktığını söyleyen Fatih Yurdagül, projelendirme aşamasındaki çalışmanın, yaza doğru temelinin atılacağını, 30 aylık süre zarfında ise konutların tamamlanacağını ifade etti.

Konut almak isteyen müşterilere tavsiyelerde de bulunan Yurdagül şöyle konuştu; “Konut alacakların, firmalara çok dikkat etmesi gerekiyor. Yapılan işçilik ve kalite örnek dairelerde gidip görüp buna göre yorumlayarak alması daha iyi olur. Bizim farkımız kalite standardımız. Kahramanmaraş’ta firmaların büyük bir çoğunluğu inşaatları yavaşlatmış durumda. Fakat bizim şantiyelerimizin tamamı hızlı bir şekilde ilerliyor. Müşterilerimize diğer şantiyelerimizi de göstererek firmamızla ilgili bilgi sahibi olmalarını sağlıyoruz.  Son yıllarda satılan dairelerden edindiğimiz bilgi, müşterinin bizi araştırıyor olarak gelmesi. Son dönemde yaşanan olumsuzluklardan tüketici ders çıkartıp ona göre hareket ediyor, firmayı araştırıp geliyor. Bu durumda bizim işimizi kolaylaştırıyor, satışımız rahat oluyor.” (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 28.12.2017 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326