15 Temmuz Destanına Nasıl Geldik

Bu milletin 300 senelik baş belası olan askeri darbeler hep dış güçlerin destekleri olarak gerçekleşmiştir.

15 Temmuz Destanına Nasıl Geldik

15 Temmuz Destanına Nasıl Geldik

Bu milletin 300 senelik baş belası olan askeri darbeler hep dış güçlerin destekleri olarak gerçekleşmiştir.

15 Temmuz 2019 Pazartesi 13:02

Tahtan padişahlar indirilmiş hatta canlarına acımasızca katledilen padişahlarda var.Osmanlı devleti bu darbeci satılmış hainler tarafından dış güçlerin destekleri ile savaşa girmiş hatta yıkılmış milyonlarca vatan evladı ve toprakları kaybedilmiştir. Hatta Osmanlı devleti bu hainler tarafından yıkılmıştır.

Cumhuriyet dönemi ise halkı yok saymış manevi ve geleneksel değerleri yok edilerek  yine darbeci askerler tarafından kurulmuştur.1947 senesinde darbeci askerler tarafından Marshall anlaşmaları ile egemenliği 1948 Natoya başvuru ile tasmalarının yularları Amerikaya teslim edilmiştir.

ABD’nin Nato eğitimleri adı altında yurt dışında eğittiği kurmay subaylarımızın her biri Natotürk olarak yetişip ülkemize birer ABD uşağı olarak dönüyorlardı. İşte bu ABD uşağı kemalist Nato Türkler ABD’nin emriyle 1960 ve 1980 darbelerini yaptılar binlerce vatan evlatlarının canına kıydılar binlercesine insanlık dışı işkenceler ettiler,Binlercesini zindanlarda çürüttüler.

Ülkemizin maddi kaynaklarını hoyratça kuruttular. Tabi arada muhtıralarla halkın seçtiği hükümetleri düşürdüler kendilerine göre hükümetler kurdular heba edilen ülkemin onlarca yıllık birikimi yok edilen umutlar tüketilen enerjiler,ülkemiz bunların ellerinde oyuncak olmuş hele 1970 li kaos dolu yıllar topraklara karışmış binlerce genç bedenler kardeşin kardeşi kırdığı o acı yıllar,28 şubat post modern darbeyle boşaltılıp hortumlanan bankalar onlar hep yıktılar yok ettiler ümitleri kör ettiler.

15-TEMMUZ 2016

Bu sefer yine ABD destekli fetoistler darbe yapmak için karanlık bir gecede kirli alçakça emellerini gerçekleştirmek için darbe yapmaya kalkıştılar ama bu sefer beceremediler bu sefer karşılarında ölümü şahadet sayan kahraman halkımız vardı. Bu sefer kahraman halkımız ABD destekli Natotürk fetoist hainleri yendi onlara canı pahasına geçit vermedi.

15 TEMMUZ TÜRKİYE HALKININ ABD VE UŞAKLARI NATOTÜRK FETOİST VE KEMALİST HAİNLERİ YENDİĞİ ARTIK SEN BU ÜLKEDE MUKTEDİR DEĞİLSİN DEDİĞİ GÜNÜN ADIDIR. RABBİM YÜCE MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN AZİZ ŞEHİTLERİMİZE RAHMET GAZİLERİMİZE ŞİFA EYLESİN.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326