Ak Partide kongre heyecanı

Kahramanmaraş’ta, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı 2. Olağanüstü kongresi Mehmet Akif Ersoy Kültür merkezinde yapıldı. Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Partisi Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, Eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, delegeler, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Ak Partide kongre heyecanı

Ak Partide kongre heyecanı

Kahramanmaraş’ta, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı 2. Olağanüstü kongresi Mehmet Akif Ersoy Kültür merkezinde yapıldı. Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Partisi Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, Eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, delegeler, partililer ve vatandaşlar katıldı.

26 Ağustos 2017 Cumartesi 16:18

Kahramanmaraş’ta, Ak Parti Onikişubat ilçe kongresinde konuşan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, partisinin Milet hareketi olduğunu belirterek; “Ak parti partilerden bir parti değildir, Ak Parti bir Millet hareketidir. Ak Parti Milleti İbrahimdir.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti içi ‘Metal yorgunlu’ uyarısına da açıklık getiren Ünal, Ak partide son 2 yıl da 200 ilçe başkanı ve 20 il başkanın değiştiğini hatırlatarak; “Şimdi CHP’liler zannediyor ki; sanki bizim teşkilatlarımız metal yorgunluğuna yakalanmış da, Cumhurbaşkanımızda bir metal yorgunluğu var biliyor. Cumhurbaşkanımız istikamet üzere kalma konusunda bizleri uyarıyor. Yoksa bu teşkilatta 15 Temmuz işgal girişimini püskürtmüş teşkilatlardır. 16 Nisanda halk oylamasında cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine evet denmesi için gece gündüz çalışmış teşkilatlardır.” açıklamasında bunlundu.  

Kahramanmaraş’ta, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı 2. Olağanüstü kongresi Mehmet Akif Ersoy Kültür merkezinde yapılıyor. Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Partisi Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, Eski Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, delegeler, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Büyük coşkuya sahne olan kongrede, divan üyelerinin yerini lamasıyla İstiklal Marşı'ı okundu. Ardından faaliyet ve mali raporlar oylamaya sunuldu. Açılış ve selamla konuşmalara geçildi.

FIRAT GÖRGEL

İlk olarak kürsüye çıkan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Malazgirt zaferinin yıl dönümünde kongre heyecanı yaşadıklarını belirterek; “Çok önemli bir günün yıldönümünü yaşıyoruz. Bize Vatan olan bu topraklar Malazgirt zaferimizin 946. Yıl Dönümünde kongremizin yapmanın ayrı bir şerefini yaşıyorum. Gerçekten kongremizde aynı güne denk gelmesi bizler için de bir onur şeref ifade ediyor. Aynı zamanda Bugün bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımızın genel başkanımızın konuşmalarını dinlerken, biraz önce yaptığımız faaliyetleri şöyle bir gözden geçirirken gerçekten her bu şehrin evladı olmanın hem sizler gibi yol arkadaşı kazanmanın ve gerçekten bu partiye bir Nefer olarak Emek vermenin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha anladım Bunu huzurunuzda bir kez daha yaşadım Hepinizden Allah razı olsun Coşkununuz'dan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKANI HANEFİ MAHÇİÇEK

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Mahçiçek; “Onikişubat belediyemiz hepinizin bildiği gibi yeni bir belediye 4 Nisan 2014 tarihinde kurumsal niteliğini kazanmış bir belediye 30 Mart seçimlerinden önce adayı olarak belirlediğiniz de ve kendi hinterlandımızdaki kendi alanımızda ki çalışmalarda özellikle köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerleri bizdeki gördüğümüz tablo o şu idi çocuklarımız naylon terlikler ya da plastik terlikler ve ayaklarında çorabı yokken çamurların içinde okula gidiyorlardı. Okullarımızın içinde çamur doluydu maalesef. Bakımı çok eksik 136 mahallemiz vardı. Bu millet bu Onikişubat'ı böyle yaşamaya layık değildir dedik. 'Bismillah' dedik başladık hzmete, bugün itibarıyla artık şehir içinde 350 bin ton asfalt yaptık. Bu çocuklarımız okuyacak dedik ve bu çocuklarımız bu ülkeye hizmet edecek bu ülkeyi de bizden gelecekte daha iyi yönetecek dedik. Bu memlekleti en yaşanabılabilir bir memelet hale getireceğiz.” diye konuştu.

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ İL BAŞKANI AHMET ÖZDEMİR

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir de Fırat Görgel’e başarılar dileyerek, “Benim için de ayrı bir önemi var onikişubat ilçe başkanlığı yaptım elimizden geldiğince burayı başarıyla layıkıyla adaletiyle temsil etmeye çalıştık. Fırat kardeşim de aynı şekilde devam ettiriyor. Bu teşkilat şimdiye kadar birçok başarıyı elde etmiş hep hanesine başarılar yazarak gelmiş. Bu teşkilat ile aramızda bir ağabey kardeşlik hukuku var. Onun için teşkilata başkanımız olarak bazılarının ağabeyi  bazılarımızın kardeşi olarak, bu güzelliğin üstüne biraz daha güzellik katmak bundan sonraki dönemimizin biraz daha iyi olması için bazı konularda seninle paylaşmak istiyorum. Bizim teşkilatımız evet çok başarılı bir teşkilat.” açıklamasında bulundu.

ESKİ BAŞBAKAN YARDIMCISI VE AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ VEYSİ KAYNAK

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak ise şöyle konuştu; “Bugün ilçe başkanımızın değerli kardeşimiz Fırat Bey'in de söylediği ilçe kongremiz  gibi tarihi bir güne denk geldi. Kongremiz ağustos ayı milletimizin büyük fedakarlıklarla dolu mücadelenin sonunda hep zafere ulaştığı bir ay olmuştur. Bugün biz burada Onikişubat İlçe kongremizi gerçekleştirirken bu topraklar üzerinde yeni bitmiş nevzuhur bir millet olmadığımızı göstermek üzere Cumhurbaşkanımızın genel başkanımızın çağrısı üzerine Muş'tan malazgirt'e Anadolu'nun kapılarını bizlere İslam milletinin kıyamete kadar açan Malazgirt Zaferi'nin yıldönümü yıl dönümünü idrak idrak ediyoruz. Milli Mücadele'nin ilk meşalesi yakıldı ve ilçemizin ismini zaten onikişubat olarak aldığı sembol çok yakışmıştı ve bugün bize yine tarihi bir günde onikişubat ilçe kongresi yapmak nasip oldu. Bu arada bu kongremiz için gerçekten büyük emekler sarf eden genel merkez teşkilat koordinatörümüz anısına Milletvekilimiz İsmail Bilen arkadaşımıza huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum.”

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ MAHİR ÜNAL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal ise, Ak partinin Milet hareketi olduğunu anımsattı.

Sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini aktaran Ünal şunları kaydetti; “Bugün kıymetli bir gün. Bizi millet yapan, tarih şuurumuzun, hafızamızın, kim olduğumuzun işaretlerinden,  Malazgirt zaferimizin 946. yıl dönümü. Tarihimizi biz unutmadıkça kim olduğumuz hatırlarız. O yüzden Çanakkale, Ridaniye, Mercidabık, kıymetlidir. Biz 2011 de kurulmuş siyasi parti olabiliriz. Ama tarihin içinden akıp gelen bir nehiriz. Cumhurbaşkanımız diyor ya ‘bize Ömerler lazım’ diyor. Ömer dediğimizde nereye dönüp bakıyoruz; asrı saate bakıyoruz. Hazreti Ebubekir’i görüyoruz. Hazreti Ebubekir dediğimiz zaman, dostluğa, arkadaşlığa bakıyoruz. Hazreti Osman dediğimizde sekinete , hilme bakıyoruz. Ve o gün başlayan tarihin içinden akıp gelen bir fikirden, duygudan, inançtan bahsediyoruz. O yüzden Ak parti partilerden bir parti değildir, Ak Parti bir Millet hareketidir. Ak Parti Milleti İbrahimdir. O yüzden sorumluluğumuzun ne kadar bük olduğunu anlıyoruz.  

Mukaddes yüke hamal olmuş insanların yeridir Ak Parti. O yüzden genel başkanımız, cumhurbaşkanımız ‘Sakın ha metal yorgunluğuna kapılmayın. Ak Partini ilkelerinden uzaklaşmayın.’ diyor. Çünkü istikamet üzere kalmak uyarılmayı gerektirir.   

Şimdi CHP’liler zannediyor ki; sanki bizim teşkilatlarımız metal yorgunluğuna yakalanmış da, Cumhurbaşkanımızda bir metal yorgunluğu var biliyor. Cumhurbaşkanımız istikamet üzere kalma konusunda bizleri uyarıyor. Yoksa bu teşkilatta 15 Temmuz işgal girişimini püskürtmüş teşkilatlardır. 16 Nisanda halk oylamasında cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine evet denmesi için gece gündüz çalışmış teşkilatlardır.”

“2 YILDA 200 İLÇE BAŞKANI, 20 İL BAŞKANI DEĞİŞTİ”

“Nöbet değişimine gelince; yine orda da bir dil lafazanlığı yapıyor muhalefet. Bu görevden aldıklarımızın be metal yorgunluğuyla ilgisi var mı? Biz 15 yıldan beri yenileniyoruz. Sadece 2 yılda 200 ilçe başkanımız değişti. 20 tane il başkanımız değişti. Biz nöbet değişimini 15 yıldan beri gerçekleştiriyoruz.  Bizde makam yoktur. Neferlik vardır.” 

Son Güncelleme: 26.08.2017 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326