Ayı adamı yedi!

Taylandlı 36 yaşındaki Naiphum Promratee, tapınak ziyareti yaptı. Bu ziyaret sırasında bir ayıyı sinirlendiren Naiphum Promratee zor anlar yaşadı.

Ayı adamı yedi!

Ayı adamı yedi!

Taylandlı 36 yaşındaki Naiphum Promratee, tapınak ziyareti yaptı. Bu ziyaret sırasında bir ayıyı sinirlendiren Naiphum Promratee zor anlar yaşadı.

03 Aralık 2019 Salı 14:47

Ayının pirince ulaşmasına izin vermeyip oyun oynamaya başlayan turist, hayvanın sinirlenmesine neden oldu.

MÜDAHALE SONUÇSUZ KALDI

Bir anda arka ayaklarının üzerine kalkıp Promratee'yi yanına çeken hayvan, çevredekilerin gözleri önünde 36 yaşındaki adamı uzun süre hırpaladı. Tapınaktaki diğer ziyaretçilerin sopa ve su dolu kova ile müdahalesi sonuçsuz kaldı.

ADAMI KAFESE TAŞIDILAR

Yetkililerin aç bıraktığı anlaşılan iri hayvan, yara bere içindeki bitkin adamı dişleriyle tutup kafesine taşıdı.

AYI SALDIRI RİSKİNİ EN AZA İNDİRMEK İÇİN NE YAPMALIYIZ?

Ayıların çok olduğu ortamlardan uzak durun. Özellikle gece, sabah erken ve akşamüstü böyle yerlere gitmeyin. Ormanda ayıların beslendiği balıklı derelerden, kuşburnu ve böğürtlen çalıları gibi sevdiği meyvelerden, hayvan leşlerinden uzak durun. Kamp yapıyorsanız, yiyeceğinizin ve çadırınızın arasında en az 30 metre olsun ve yiyeceğinizi bir ağaca asın. Ayılar sizin varlığınızdan haberdar olursa, genellikle uzak duracaktır.

Ayıların bulunduğu yerlerde yürürken ses çıkarmak, hatta şarkı söylemek, ayılara sizin varlığınızı duyurarak genelde uzaklaşmalarını sağlar. Ayılar genelde insanlardan, bizim onlardan korktuğumuz kadar korkar. Ama aniden karşılarına çıkarsak, o sürprizle saldırabilirler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326