Ege'nin En Büyük Özel Yatırımı Kipaş'tan

Kahramanmaraş'ın ve bölgesinin en büyük şirketlerinden olan Kipaş Holding gün geçmiyor ki yatırımlarına devam etmesin.

Ege'nin En Büyük Özel Yatırımı Kipaş'tan

Ege'nin En Büyük Özel Yatırımı Kipaş'tan

Kahramanmaraş'ın ve bölgesinin en büyük şirketlerinden olan Kipaş Holding gün geçmiyor ki yatırımlarına devam etmesin.

15 Ocak 2019 Salı 12:31

10 bine yaklaşan istihdam kapasitesi ve 1,3 milyar dolara yaklaşan üretim hacmiyle tekstilden , enerjiye, çimentodan kağıda, tarımdan eğitime  birçok alanda üretim yapmaya ve hizmet vermeye devam ediyor.
Yatırımlarının rotası'nı Aydın'a ve Bilecik'e yönlendiren Kipaş Holding son olarak Aydın Söke'de açaçağı Batı Kipaş Kağıt Fabrikasıyla Türkiye ekonomi gündemine damga vurdu.

Söke'de Kipaş Holding'in yeni yatırımlarıyla ilgili basın toplantısı düzenleyen Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M.Hanefi ÖKSÜZ yaptığı açıklamalarda, Batı Kipaş Kağıt Fabrikası'nın en son teknolojiyi kullanacağını, 550 milyon dolarlık bir yatırıma sahip olacağını ve bölgede yaklaşık bin kişiye istihdam sağlayacağını açıkladı.
Üretimin her aşamasında yükesek teknoloji ve yetişmiş insan kaynakları ile ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan Kipaş Holding Batı Kipaş Kağıt Fabrikası'nda çevreye ve doğaya saygılı üretim gerçekleştirerek hem ülkemizde hemde dünyada örnek şirketlerden biri olmaya devam edecek.


Kipaş Holding'in Aydın Söke'de gerçekleştireceği bu modern ve büyük yatırım ise bölge basınının da da büyük yankı uyandırdı. Konuyla alakalı olarak Aydın Söke'nin en önemli yazarlarından olan Söke Ekspres gaztesinden Ali SARAYKÖYLÜ "Sıradışı bir yatırımcı"(http://www.sokeekspres.com/Makale/7327-sira-disi-bir-yatirimci.aspx)başlıklı makalesinde Kipaş'ın bölgeye yapacağı yatırımın çok önemli olduğunu söyleyerek, Kipaş Holding ve yönetim kurulu başkanı M.Hanefi ÖKSÜZ'den övgüyle bahsetti.
(haber merkezi)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulbaki günışığı 5 yıl önce

her nereye yaparsa yapsın kim bir fabrika yapıp ithalatın önüne engel koyuyor, ihracaat yapıyor ve insanlara iş sağlıyor ise Rabbim ona daha çok versin.Hanefi beyi tebrik ediyorum. Maraşın yüz akı.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326