Egea’da Kasım fırsatı başladı!

Fiat Kahramanmaraş Bayii Marfi Otomotiv, kampanya fırsatlarına hız kesmeden sürdürüyor. Her ay indirim veya ödeme seçeneklerinde çeşitli kampanyalar düzenleyen Fiat, bu ayda araç almak isteyenlerin yüzü güldürecek.

Egea’da Kasım fırsatı başladı!

Egea’da Kasım fırsatı başladı!

Fiat Kahramanmaraş Bayii Marfi Otomotiv, kampanya fırsatlarına hız kesmeden sürdürüyor. Her ay indirim veya ödeme seçeneklerinde çeşitli kampanyalar düzenleyen Fiat, bu ayda araç almak isteyenlerin yüzü güldürecek.

09 Kasım 2017 Perşembe 15:33

Ayrıca otomobil hayali kuran öğretmenleri de unutmayan Marfi, 24 Kasım öğretmenler günü özel yapacağı sürpriz indirimle, öğretmenlere ayrıcalık tanıyacak.     

Cazip satın alma koşullarıyla ilgili bilgi veren Fiat satış Müdürü Abdullah Yenikomşu, Kasım ayına özel yılsonu kampanyasının başladığını duyurdu. Kampanya kapsamında Egea’larda, 25 bin TL’ye faizsiz 12 ay vadeli kredi imkanı sunduklarını aktaran Yenikomuşu, “Kasım ayı itibarı ile yıl sonu kampanyası başladı. Egea’larda 50 bin, 2 yıl, 0,99 kredi oranıyla, vade farksız 25 bin TL 12 ay vadede 0 faiz imkanımız var. Ayrıca 500 gurubumuz bu ay 500x ve yenilenen 500L araçlarımızla da hizmet vermeye devam ediyoruz. Egea’daki kredi oranları bu modeller içinde geçerli. Ayrıca öğretmenler gününe özel otomobillerde ekstra yüzde 3 indirim sağladığımız kampanyamız var.” diye konuştu.  

“TÜRKİYE’NİN EN ÇOK SATAN OTOMOBİLİ”

Egea’nın geçen yıl ve bu yılın ilk 6 ayında Türkiye’de en çok satan araç olduğunu ifade eden Yenikomuşu; “Egea, lansman gününden itibaren yüksek donanım ve düşük fiyat avantajıyla çok ilgi gören bir aracımız. 2016 yılının en çok satan aracı oldu. 2017 yılının ilk 6 ay’ında en çok satan otomobili oldu. Burada etkili olan yüksek donanım ve kaliteyi daha düşük fiyata vermem çabamızdı.” dedi.  

“MULTİJET MOTOR EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİMİZ”

Yakıt, donanım ve düşük fiyatı ile hem ailelerin hemde iş dünyasının Egea’ya yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Yenikomşu şöyle konuştu; “Aileler sedan versiyonları tercih ediyor. Genç yaş müşteri guruplarımız Hatchback modelleri seçiyor. Egea’ya karşı hem aileler, hem iş dünyasında satış-pazarlama alanında faaliyet gösteren firmalar ayrı bir talep gösteriyor. Kasım ayında sağlanan kredi ve ödeme kolaylığı ilgiyi had safhaya çıkarttı. Özelikle yakıt konusunda tasarruf sağlayan bu araç iş dünyasının dikkatini çekiyor. Bizi rakiplerimizden ayıran en önemli özelik multijet motorlar. Yedek parça temini ve fiyat avantajımız çok yüksek. Yaygın ve etkin servis ağıyla bakım maliyetleri daha düşük.”

Aracın özelikleriyle ilgili de bilgiler veren Yenikomşu sözlerini şöyle bitirdi; “Egea’nın 100 kilometrede ortalama yakıt tüketimi 3,9 litre. Bu tasarrufuyla dünya pazarlama ağında söz sahibi olan aracımız aileler ve iş dünyasının gözdesi oldu. Şehrimizde liderliği elden bırakmıyor. Kasım ayı fırsatlarından faydalanmak isteyen müşterilerimizi bekliyoruz.” (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326