Ekrem İmamoğlu'ndan Mahir Ünal'a yanıt

Ekrem İmamoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın "Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor" sözlerine yanıt verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Mahir Ünal'a yanıt

Ekrem İmamoğlu'ndan Mahir Ünal'a yanıt

Ekrem İmamoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın "Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor" sözlerine yanıt verdi.

03 Ocak 2020 Cuma 11:40

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, katıldığı bir programda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında, "Bugüne kadar İstanbul’un tek bir sorununu konuşmadı. Konuştuğu zaman Türkiye’yi konuşuyor, Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da bugün katıldığı bir programda, vatandaşların ve gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin sorularında Mahir Ünal'ın ifadeleri de vardı.

"MAHİR ÜNAL KEYİFLE İZLESİN"

Gazetecilerin, "Mahir Ünal’ın size yönelik eleştirileri vardı, ‘Cumhurbaşkanı gibi konuşuyor. İstanbul’un değil, Türkiye’nin sorunlarını konuşuyor’ diye. ‘Arkasındaki akıl, böyle istiyor’ demişti. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?" sorusunu yanıtlayan İmamoğlu, şunları söyledi:

“Benim arkamda, 16 milyon insanın aklı var. Şu anda konuştuğumuz konuları konuşuyorum günlerdir. Bunları hepsi, tek tek İstanbul’la ilgili çok önemli konular. Ama ben öyle anlıyorum ki; ne yazık ki AK Parti’nin içindeki bazı arkadaşlar, ‘Ben ne konuşsam da öne çıksam’ diye bir arayış içinde. Herhalde orada prim yapan, benim adımla ilgili bir şey söylemek. Ben, İBB Başkanı’yım. Keyifle izlesin."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326