Fatih terim, corona virüse yakalandı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Fatih terim, corona virüse yakalandı!

Fatih terim, corona virüse yakalandı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

24 Mart 2020 Salı 10:18

Terim: "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En yakın zamanda görüşmek üzere." dedi. Galatasaray kulübü, Terim'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Galatasaray'da ikinci başkan Abdurrahim Albayrak ve teknik direktör Fatih Terim'in corona virüs testlerinin pozitif çıkması camiada şok etkisi yaratmıştı. Sarı-kırmızılı takımda testler devam ederken, teknik heyetten Ümit Davala ve Hasan Şaş'ın Kovid-19 testinin negatif çıktığı belirtildi.

Galatatasaray'a Ümit Davala ve Hasan Şaş'tan sevindirici haber geldi. Sarı kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ve teknik direktörü Fatih Terim'in koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından gözler Terim'in yardımcılarına çevrilmişti.

TEST SONUCU NEGATİF ÇIKTI
Edinilen bilgiye göre, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın corona virüsü testleri negatif çıktı.

LEVENT ŞAHİN DE NEGATİF
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in corona virüsü testinin pozitif çıkmasının ardından sarı-kırmızılı takımdaki teknik heyetin son durumu merak edilmişti. Yapılan testler sonucu Terim'in yardımcılarından olan Levent Şahin'in sonucu negatif çıktı.

.ÜMİT DAVALA'DAN AÇIKLAMA GELDİ!
Fatih Terim'in yardımcılarından bir diğeri olan Ümit Davala'dan corona virüsü açıklaması geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Davala, '' Bir TV kanalında paylaşılan ve sosyal medyada yayılan, koronavirüs testimin pozitif çıktığına dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını paylaşmak isterim. Lütfen bu hassas durum ile ilgili daha dikkatli davranılmasını rica ediyorum.'' ifadelerini kullandı..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326