"Hak-iş millet iradesine, milletin bütünlüğüne, birliğine inanarak yoluna devam ediyor"

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Hak-İş millet iradesine, milletin bütünlüğüne, birliğine inanarak yoluna devam ediyor." dedi.

"Hak-iş millet iradesine, milletin bütünlüğüne, birliğine inanarak yoluna devam ediyor"

"Hak-iş millet iradesine, milletin bütünlüğüne, birliğine inanarak yoluna devam ediyor"

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, "Hak-İş millet iradesine, milletin bütünlüğüne, birliğine inanarak yoluna devam ediyor." dedi.

19 Mart 2019 Salı 09:01

Arslan, üyelerine yönelik Kahramanmaraş'ta bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Hak-İş olarak her zaman demokrasinden ve millet iradesinden yana tavır aldıklarını söyledi.

Kendilerinin hiçbir zaman çetelerle iş birliği yapmadığını vurgulayan Arslan, "Askeri hiyerarşinin talimatlarıyla brifinglere gidip, hükümetin istifa etmesini istemedik. Demokrasinden yana tavır aldık, millet iradesinden yana tavır aldık. Bedel ödedik, hakaret gördük, ağır baskı gördük, haksızlıklara uğradık. 15 Temmuz'da Sayın Cumhurbaşkanımız 'Meydanlara çıkın' demeden meydanlardaydık." dedi.

Aslan, 15 Temmuz darbe girişiminde yapamadıklarını bugün başka hesapla yapmak isteyenlerin karşısında dimdik duracaklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Dünyanın en ucundaki Yeni Zelanda'da bir terörist camiye saldırırken, silahının üzerindeki manifesto da Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alıyor. Aynı şekilde içeride ve dışarıda Türkiye'ye yönelik büyük bir operasyon yapıyorlar. Onlarla beraber olanlara karşı Hak-İş millet iradesine, milletin bütünlüğüne, birliğine inanarak yoluna devam ediyor."

Arslan, 31 Mart'ta sandığa gidilmesini isteyerek, seçimlerin demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu, bu milletin çocuklarının her zaman sandıklara gittiğini ve demokrasine sahip çıktığını dile getirdi.

HAK-İŞ Öz Büro İş Sendikası Kahramanmaraş İl Başkanı Murat Arifoğlu'da; "Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanımız Sayın Mahmut Arslan'ın katılımı ile düzenlediğimiz Hak-İş Kahramanmaraş İl Temsilciler Kurulu Toplantımızı büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Toplantımıza Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, İlçe Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri ve Temsilci arkadaşlarımız katıldı. Hak İş İl Başkanımız Ömer Çınar Başkanımıza organizasyon ve emekleri için teşekkür ederiz. Genel Başkanımız arkadaşlarımızın tüm sorularını tek tek cevapladı.
Hak-İş yerli ve Milli duruşuyla yoluna emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir. İşçi arkadaşlarımızın sorunlarının çözümü için çalışmaya devam. Öz Büro İş Kahramanmaraş teşkilatımla bir kez daha gurur duydum, yine farkımızı farkettirdiler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim." diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.03.2019 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326