Hamile kalan çocuklarla ilgili çarpıcı detay!

115 çocuğun hamileliğinin gizlenmesi skandalında önemli bir detay ortaya çıktı. Skandalda vakaların hep gece saatlerinde hastaneye gelmiş olması şebeke şüphesini gündeme getirdi.

Hamile kalan çocuklarla ilgili çarpıcı detay!

Hamile kalan çocuklarla ilgili çarpıcı detay!

115 çocuğun hamileliğinin gizlenmesi skandalında önemli bir detay ortaya çıktı. Skandalda vakaların hep gece saatlerinde hastaneye gelmiş olması şebeke şüphesini gündeme getirdi.

19 Ocak 2018 Cuma 13:33

Kanuni'deki utanç dosyasıyla ilgili savcılık harekete geçti! AKŞAM'ın ulaştığı bilgiye göre yetkililer, hamile çocukların 23.00'dan sonra kayıt yaptırdığının belirlenmesi üzerine, personelin şebeke kurduğu üzerinde duruluyor!

Türkiye'de sağlık alanında devrim niteliğinde atılımlar yapılırken, münferit olaylara da taviz verilmiyor! Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 5 ayda 18 yaşından küçük altında 39'u Suriyeli 115 çocuğun 'zorunlu' olmasına karşın polise bildirilmemesi üzerine Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı.

2 SAVCI GÖREVLENDİRİLDİ

Söz konusu gebe çocukların büyük çoğunluğunun hastaneye saat 23.00'dan sonra kayıt yaptığı belirlendi. Çocukların kayıt yaptırdığı tarihlerde görevli sağlık personeli tek tek inceleniyor. Müfettişler hastanede oluşturulan bir şebekenin 18 yaşın altındaki hamile çocuklara muayeneyle ilgili bir zincir kurduğundan şüpheleniyor. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de konuyla ilgili iki savcının görevlendirildiğini söyledi.

SAVCILIKTAN İKİ JET SORUŞTURMA

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı da harekete geçti! Savcılık, hastane yönetimi ve sorumlu doktorlar hakkında 'kamu yönetiminin suçu bildirmemek' suçundan soruşturma başlattı. Soruşturmada ifade verecek olan doktorlar hakkında suç unsuru bulunursa 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılacak. Ayrıca TCK Madde 103. uyarınca 'Çocuğun cinsel istismarı' suçu kapsamında ayrı bir soruşturma yürütüldüğü ve mağdurların hepsinin ifadeye çağrıldığı öğrenildi. (Akşam)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulbaki günışığı 6 yıl önce

onsekiz yaş meselesi ile ilgili defalarca yazdım. onsekiz yaşının altında diye kazık kadar adamlar insan öldürüyor, her türlü suçu işliyor ve biz bu saçma kanun karşısında bu eşek kadar adamları çocuk sayarak insanların bunu suistimal etmesine izin veriyoruz. Defalarca hırsızlık ve cinayet bu onsekiz yaş sınırına sığınılarak yapılıyor. Bizim analarımız ve nenelerimiz onbeş on altı yaşında evlenmiş. Allahın reşit dediğine elin hristiyanları çocuk dedi diye, insanları suçlamak ve haps etmek için çalışanlar, neden onsekiz yaş altında yide işlenen cinayet ve hırsızlıkları görmezler. onbeş yaşın altında ise çocuk muamelesi yapın ve ebevynlerini mesul tutun. onbeş yaşın üstünde ise her yaptığından sorumlu olacağını kanunen bildirin, elin adamını zina ile suçlamayın, hırsızlık ve arsızlık yapanlarıda adam gibi cezalandırın. Amerikada 16 yaşında bir genç kızlara defalarca tecavuz etmiş ve mahkeme onu büyük insan olarak yangılayıp ömür boyu ceza vermek üzere. Hani çocuktu.bu kazık.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326