İş dünyası sandık başına gitti!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meslek komitesi ve Meclis Üyelerini seçmek için bu gün sandık başına gitti.

İş dünyası sandık başına gitti!

İş dünyası sandık başına gitti!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meslek komitesi ve Meclis Üyelerini seçmek için bu gün sandık başına gitti.

14 Nisan 2018 Cumartesi 17:51

KMTSO binasında sabah saat 8:00 de, 30 sandıkta başlanan oy kullanma işlemi akşam 17:00’da sona erdi. Seçimde, yaklaşık 7 bin üye oda bünyesinde bulunan 29 meslek komitesi için 163 komite üyesi seçecek.

Komite seçiminin ardından meclis üyeleri belirlenecek. Meclis üyeleri ise 11 kişiden oluşan odanın başkanı ve yönetim kurulu üyelerini seçecek.

Komite seçiminde bir araya gelen iş ve siyaset dünyası birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

 Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, genel kurul öncesi başkan adayları arasında varılan mutabakata değindi.

‘Birlikten kuvvet doğar’ diyen Debgici; “Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasını seçimleri var. 29’uncu komitede oyumuzu kullandık. Herkes Kahramanmaraş için bir şey yapmanın telaşında. Odamız bugüne geldiği gibi bundan sonra da yeni bir Yönetim, belki değişiklikler olabilir meclis üyelerinde, amaç aynı. Kahramanmaraş’ı iyi taşıyabilmek. Kahramanmaraş’ın Türkiye’de öncülüğü bazı sektörlerde devam ediyor. Kahramanmaraş Türkiye’de de öncü ve marka şehir olacak. Amacımız bu. Ortamı sağlayan herkeslere teşekkür ederim. Birlikten kuvvet doğar, el ele şehrimizi ve odamızı daha ileriye taşıyacaklarına inanıyorum. Mutabakat güzel bir şey inşallah daha iyi olur. Her iki başkanımızda şehrimizin belirli insanları. Meclis üyelerimizde öyle. Birlikten kuvvet doğar” diye konuştu.

KMTSO Başkanı Serdar Zabun’da, seçimin Kahramanmaraş için hayırlı olması dileğinde bulundu.

 Zabun; “Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi 29’uncu grupta olan oy hakkımızı kullandık. Kahramanmaraş için tekrar hayırlı olsun. Güzel bir netice ile birlikte temsil noktasında arkadaşlarımızın hakkı da yeri bulunacaktır. Kent için herkes gibi bizde el ele çalışıyoruz. Önceki seçimlerdeki katılımlara bakacak olursak, bu seçimdeki katlımı yoğun olarak görüyorum. İnşallah sonuçlarını akşam 5 gibi alacağız. Benim de kanattım yüksek olacağı yönünde. Daha önce yüzde 20’ler civarında olmuştu” dedi.
 

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclis Başkanı Hanifi Öksüz de şunları kaydetti;

“Ticaret ve Sanayi Odası iş dünyasını temsil eden en büyük kurum. Bende bu kurumun meclis başkanlığını şu anda yürütmekteyim. Yeniden meclis üyelerimizi bu seçimle tespit edeceğiz. Burada çok önemli birlik ve beraberlik var. Tam demokratik bir ortamda burada üyelerimiz seçim yapmaktadır. Farklı listelerde olabiliyor. Biz zaten başkan adayı iki arkadaşımızla da, birlikte burada el ele verdiler.” (MANŞET GAZETESİ)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326