Kutsal topraklara seyahat hiç bu kadar kolay olmadı

Elbistan’da 35 yıl önce kurulan Şahin Kardeşler Turizm, Kahramanmaraş merkezde açtığı şubesiyle kutsal topraklara yolculuk etmek isteyen vatandaşlara hizmet veriyor.

Kutsal topraklara seyahat hiç bu kadar kolay olmadı

Kutsal topraklara seyahat hiç bu kadar kolay olmadı

Elbistan’da 35 yıl önce kurulan Şahin Kardeşler Turizm, Kahramanmaraş merkezde açtığı şubesiyle kutsal topraklara yolculuk etmek isteyen vatandaşlara hizmet veriyor.

15 Ağustos 2017 Salı 11:04

Mekke ve Medine’ye düzenlediği tur organizasyonları ile müşterilerine 5 yıldızlı otel konforu sunan Şahin Kardeşler Turizm, bu sezon başlattığı kampanya ile hac ve umre seyahatlerinde fiyatları aşağı çekti.

Umre adayları, 21 gün süren 1250 dolar’lık Mekke ve Medine seyahatini kampanya kapsamında 950 dolara ziyaret edebilecek.

SEYEHAT SÜRESİNCE TEK FİYAT, EK ÖDEME YOK

Şirketin hizmet politikasıyla ilgili bilgi veren Şahin Kardeşler Turizm Kahramanmaraş Şube Müdürü İsmail Şahin, 7 ay önce açtıkları şube ile kent halkının hizmetinde olduklarını söyledi. Yeni bir kampanya başlattıklarının bilgisini veren Şahin; “Şubemizi Kahramanmaraş’a 7 ay önce açtık. Şirket merkezimiz Elbistan’da. 35 yıldır hac ve umre organizasyonları düzenliyoruz. Şuanda hac ve umre sezonu içerisindeyiz. Bu sezon için yeni bir kampanya başlattık, lüks ekonomik düzeyinde bir kampanya. 5 yıldızlı otel konforu ve Medine’de yürüme mesafesinde merkezi konaklama imkanı var. Bu programa yurt dışı çıkış harcı da dahil. Biz buradan teslim alıp tekrar dönene kadar müşterilerimizin cebinden 5 kuruş para çıkmayacak. Müşterilerimiz orada sadece ibadetle ilgilensinler, parayla pula uğraşmasınlar. Umre ve ziyaret yerleri gibi gidilecek yerlere transfer ücretlerini de biz karşılıyoruz. Sabah, öğlen, akşam şeklinde 3 öğün yemek veriyoruz.” diye konuştu.

FİYATLAR DÜŞTÜ

Tur fiyatlarını ciddi oranda aşağı çektiklerini kaydeden Şahin, 1250 dolar olan seyahatin, 950 dolara indiğini belirterek şöyle konuştu; “Kampanya dahilinde fiyatları 950 dolara çektik. Otelerimiz lüks, 4-5 yıldızlı bir otel, Şişe bölgesinde, 2 bin metre mesafede, servisli. Medine'de de, 100-150 metre mesafede yürüme mesafesinde hemen Kabe’nin yanında. Normalde bu paketlerin fiyatları 1250 dolar iken biz bunu 950 dolara çektik. Bu umre 21 günlük umre.”

SÖZLEŞMEYE DİKAT EDİN !

Kutsal topraklara gidecek hac ve umre adaylarına uyarılarda da bulunan Şahin, yola çıkmadan önce seçilen tur şirketiyle ilgili bilgi alınması gerektiğini ve ilgili şirketin yetki belgesine sahip olup olmadığının kontrol edilmesi gerektiğini vurguladı.

Şahin şunları kaydetti; “Vatandaşlar yola çıkmadan önce seçtikleri organizasyon şirketiyle ilgili araştırma yapsınlar. Gidenlere ulaşıp hizmet kalitesini sorsunlar. Resmi olarak gidip gitmediklerine de dikkat etsinler. Yetki belgesi tam olan firmalar tercih edilsin. Aksi halde çeşitli sıkıntılarla karşılaşabilirler. Sözleşmelerde Diyanetin belirlediği standartlar var. Ancak bazı firmalar sözleşmeye kendi belirledikleri maddeler de ekleyebiliyorlar. Bu maddelere çok dikkat edilmeli.”

Son Güncelleme: 19.08.2017 21:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326